Svaštara

Tri znaka se zaljubljuju u maju: Pred jednim je sudbinska ljubav

Proljeće nas inspiriše na ljubav i zaljubljivanje, a astrolozi tvrde da će tri znaka Zodijaka u maju iskusiti istinsku ljubav.

Ljubav - Infpult.info

O kojim znacima je reč, otkrijte u nastavku.

Rak
Rakovi su najveći emotivci Zodijaka. Međutim, mnogo puta su se razočarali u ljubav, pa su oko sebe podigli zidove. Vrijeme je da skinu štit i da se prepuste čarima života. Kroz druženje stvorit će se prilika za nova poznanstva. Jedno će biti posebno značajno i uzdrmat će Rakove iz korijena. Osjetit će “leptiriće” kakve nisu dugo.

Lav
Lavovi su se probudili sa proljećem, pa će flertovati na svakom koraku. Ovaj vatreni znak se i inače teško može spasiti od obožavatelja, a posebno sada kada zrači neobičnim sjajem. prenosi hayat

Potrebna im je osoba pored koje će osjećati slobodno da pokažu sebe u pravom svjetlu. Lavovima u maju neće nedostajati romantike, a jedna osoba promijenit će im život. To će biti sudbinska ljubav koja može biti krunisana i brakom.

Škorpija
Škorpije će u maju plijeniti tajanstvenošću i mističnošću. Prije nego što se zaista zaljube, morat će da otkriju šta je ono što im je stvarno važno. A kada se to dogodi, neće znati šta ih je snašlo.

Kada se upuste u novu ljubavnu priču, bit će očarane novim partnerom i poletit će od sreće i zaljubljenosti, piše Nportal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh