Svaštara

Supruga pjevača koji je nedavno preminuo: Njegov kolega se uselio kod mene, pomaže oko djece

Kalsey Parker, supruga britanskog pjevača Toma Parkera, koji je preminuo prije mjesec dana nakon teške bolesti, otkrila je kako se njegov kolega iz benda Jay McGuiness uselio u njihov dom.

pjevač i beba - Instagram

Kalsey je dodala kako se Jay uselio dok je Tom bio živ jer joj je htio olakšati brigu oko djece.

Ona je objasnila kako će nakon smrti njenog supruga koji je preminuo u 33. godini nakon borbe s tumorom, njihovo dvoje male djece biti odgajano uz pomoć njegovih kolega iz benda.

“Jay, Max George, Siva Kaneswaran i Nathan Sykes uvijek će biti pri ruci i pomoći će u odgoju djece dok odrastaju bez oca”, kazala je Kalsey.
Jay živi u potkrovlju njihove obiteljske kuće.

“Jay je ostao s nama. Bio je gore u sobi u potkrovlju, lijepo je znati da je ovdje. Dok je Tom bio živ, kad bih se ujutro probudila, znala sam da mogu jednostavno ustati i otići posjetiti ga u bolnici”, rekla je Kelsey za The Sun te je pohvalila Tomove kolege iz benda, nazvavši ih uzorima svoje djece koji će moći s njima dijeliti uspomene na njihova oca.

“Oni su velik dio naših života i uvijek su bili. Oni su i uzori djeci, pa želim da dođu i daju svoj doprinos u njihovim životima i da im pričaju priče o njihovu ocu, oni znaju priče koje ja ne znam”, rekla je Kelsey.
Podsjećamo, Tom i Kelsey u braku su dobili dvogodišnju kćerku Aureliju i jednogodišnjeg sina Bodhija.

Njemu je 2020. dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu i rečeno mu je da mu je ostalo samo 18 mjeseci života. Pjevač je nadmašio izglede nakon što je prošao nekoliko napornih kemoterapija, a napisao je i knjigu o svojoj bitci. prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh