Svaštara

POPRAVITE SAMI SVOJ IPHONE! Apple uvodi novu opciju koja će oduševiti korisnike ovih telefona!

Prošle godine Apple je najavio Self Service Repair program, koji korisnicima omogućava pristup originalnim Apple delovima za popravku ajfon uređaja, a program je sada pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vlasnici ajfon uređaja mogu da izaberu i poruče delove iz Apple Self Service Repair Storea, a takođe mogu i da pošalju svoje stare delove koji će im se uračunati u cenu. Tu je i opcija iznajmljivanja alatki po ceni od 39 dolara nedeljno, pa korisnici ne moraju da kupuju posebnu opremu za servisiranje svog telefona.

Self Service Repair prodavnica nudi displeje, baterije, zvučnike, kamera module, SIM slotove i Taptic motore, kao i veliki broj rezervnih delova. U program su uključeni telefoni iz iPhone 12 i iPhone 13 serije, kao i iPhone SE 2022.

Epl napominje da je Self Service Repair namenjen pojedincima koji su iskusni i poznaju kompleksnost popravljanja elektronskih uređaja. Takođe, kompanija ističe da popravljanje ajfona delovima iz Self Service Repair programa neće poništiti garanciju, mada oštrećenja na hardveru koja nastanu tokom procesa popravke neće biti pokrivena.

Epl je istakao i da će se Self Repair program u nekom trenutku proširiti i na Epl Mac uređaje, kao i na dodatne regije kao što je Evropa koja program dobija kasnije tokom ove godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh