Svaštara

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI ULAZE U BRAK TEK POSLIJE 30: Teško ih je uloviti, ali budite strpljivi – ČEKANJE ĆE SE ISPLATITI

Statistike pokazuju da brakovi sklopljeni u kasnijim godinama imaju veće šanse za opstanak. Partneri su pre “sudbonosnog da” već sve iskusili, napravili sve greške, i više nemaju radoznalost, niti želju da ponove ova iskustva…

Vjenčanje - Ilustracija / Unsplash

A po rečima astrologa, postoji pet znakova koji ne srljaju u brak, već ovu odluku donose nakon tridesete godine.

Bik

Izuzetno su spori otkrivanju svojih emocija i razvijanju odnosa. Plašeći se da ne pogreši u izboru, Bik pažljivo posmatra partnera, često ga testira i pripređuje mu iznenađenja u potrazi za nepredviđnom reakcijom. A sve kako kasnije, kada se odluči za brak, ne bi bilo iznenađenja. Najbolje godine za brak ovog znaka su između 30 i 35.

Blizanci

Za njih je brak, pre svega, ograničenje slobode i njihove neobuzdane energije. Zbog toga, Blizanci žele da se propisno “provedu” pre nego što se upuste u svakodnevne probleme. Osim toga, iskreno veruju da mladi roditelji nisu u stanju da mudro vaspitavaju decu kao što je to slučaj sa onima u zrelijim godinama. Ovaj horosopski znak se najčešće venčava tek posle 35. godine.

Lav
Potraga za savršenim partnerom kod ovog horoskopskig znaka često se “razvlači” godinama. Lav bi bio srećan da se venča sa 25, ali među vršnjacima ne nalazi “dostojne kandidate”, a stariji partneri im ne deluju privlačno. Zato i najčešće čekaju da stanu na ludi kamen tek oko četrdesete godine. Inače, Lavovi koji se kasnije venčaju imaju jake brakove.

Strelac
Nestalni Strelčevi žele da uživaju u životu punim plućima pre nego što se venčaju. U mladosti mnogo putuju, često menjaju mesto stanovanja, ali i partnera. Ali bliže 35. godini, oni počinju da se umaraju od ovakvog stila života i iskreno žele samo jedno: da pronađu mirno i udobno porodično gnezdo. Po pravilu, pravu osobu vrlo brzo pronalaze.

Vodolija
Još jedan znak koji uživa u “samačkom životu”. Rado se zabavljaju u klubovima, putuju, a često i biraju poslove koji su vezani za inostranstvo. U mladosti nemaju potrebu da dele probleme sa voljenom osobom. Ali nakon 40 godina, Vodolije počinju sve češće da razmišljaju o tome da “sviju toplo porodično gnezdo” i potraga za idealnim partnerom počinje. Čim takvu osobu nađu, život će im se ponovo preokrenuti: venčanje, rođenje dece, izgradnja nove kuće… Vodolije definitivno neće imati vremena za dosađivanje. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh