Svaštara

Stravičan snimak napada na DJEVOJČICU: Zvjerka je zgrabila sa leđa, a onda je uslijedio OBRT

Dijete se igralo na ulici kada je uslijedila drama.

Napad na dijete - screenshot

Snimak nadzorne kamere iz kineskog grada Čončinga otkrila je napad životinje koji se dogodio ovog utorka na ulicama tog multimilionskog grada, piše Objektiv.rs.

Trogodišnja djevojčica bezbrižno se igrala na ulici kad se pojavio divlji majmun gotovo jednako visok kao ona. Skočio joj je na leđa, srušio je na pod i pokušao da odvuče. Srećom, u neposrednoj blizini nalazio se komšija Liu koji je bio kod kuće kad je čuo vrisak djevojčice. Izletio je napolje, vidio majmuna koji vuče dijete po podu i uspio da je otrgne, prenosi Mirror.

Snimak možete pogledati OVDJE.

Djevojčica je bila u šoku nakon napada, a jedine fizičke posljedice su bile ogrebotine na licu. Vjeruje se da je majmun sišao sa obližnje planine koja se nalazi nekih 40-50 kilometara od mjesta gdje se dogodio incident. Policija i mještani pokušali su da pronađu majmuna koji je napao djevojčicu, međutim potraga se pokazala neuspješnom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh