Svaštara

TRAŽIO SAM VINO, OTIŠAO GDJE JE SJEDELA I SLUČAJNO SE SAPLEO: Jedan dečko uspio da spasi VJENČANJE na najluđi način, svi oduševljeni!

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u životu ljubavnog para, pa nije retkost da mladenci zajedno sa porodicama razmotre sve potencijalne probleme, kako bi se postarali da i najmanja sitnica bude urađena po planu.

Međutim, kada članovi porodice nisu u baš najboljim odnosima sa mladencima i misle da je njihovo venčanje savršena prilika da oni zablistaju, svadba može da se pretvori u katastrofu.

Srećom po jedan mladi par, pomenuta situacija je izbegnuta samo mudrom i veštom intervencijom mladoženjinog brata koji je čitav događaj opisao na Reditu, prenosi britanski Miror.

– Prošlog meseca se moj brat oženio ženom sa kojom je proveo poslednjih sedam godina života. Moja snaja je divna žena i više sam nego srećan zbog njih dvoje. Ali, pošto je moja majka otrovni demon, ona je odlučila da jedan od najvažnijih dana u životu njenog najstarijeg deteta MORA da se na neki način posveti njoj. Pojavila se u neverovatno raskošnoj beloj svadbenoj haljini. Njena haljina je bila bolja od mladine. O njoj se pričalo čitav događaj iz toliko pogrešnih razloga – započeo je mladić.

Mladoženja nije ni znao da li će se njegova majka pojaviti na venčanju, nakon prethodne svađe, a potom ju je u haljini nalik na venčanicu video kako sedi u prvom redu tik iza mladenaca.

– Kasnije na ručku, stvari su se samo pogoršale i znao sam da će moja majka pokvariti ovaj dan. Zato sam odlučio da igram za tim. Za ručkom su nam servirane čaše crnog vina, a ja sam tražio da moja bude napunjena do vrha. Otišao sam do mesta gde je sedela moja majka i “sapleo se”, polivajući njenu savršenu haljinu. Umalo sam pao na kolena puzeći da se izvinim, a ona je propustila ručak i veći deo prve polovine prijema, vozeći se kući (4 sata u oba pravca) da bi se presvukla u haljinu koju joj je moj brat prvobitno kupio. Srećom po mene, nikog nije bilo briga osim moje majke – piše mladić.

Nakon venčanja, mladić je čak dobio flašu vina od svog brata i snaje u znak zahvalnosti, jer su smatrali da je njegov gest “najbolji svadbeni poklon” koji su mogli da dobiju.

“Nisam planirao da se na internetu hvalim kako sam uništio majčinu haljinu i izazvao scenu na venčanju mog brata, ali upravo sam dobio flašu crnog vina od svoje snaje sa natpisom: “Uživaj u najboljoj boci vina koju sam mogla da nađem, za najbolji svadbeni poklon koji si mogao da nam daš”.

Reditori su odmah požurili da prokomentarišu ovu priču, nazivajući njenog aktera “herojem”.

“Uživao sam u svakom delu ove priče, ti si heroj. Bog te blagoslovio”, glasio je jedan od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh