Svaštara

BILI SU U SRETNOM BRAKU 25 GODINA, A ONDA JE SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Svijet joj se srušio u trenu!

Neimenovana žena primijetila je promenu ponašanja svog supruga, u smislu pretjerane brige o svom izgledu. Vidjela je da ga hvata kriza srednih godina.

U početku nije bila zabrinuta, sve dok nije pronašla fotografije dosta mlađe žene u njegovom mobilnom telefonu.

Ovo je njena ispovijest:

Moj suprug kaže da sam ja kriva za njegovu aferu, ali znam da se to dogodilo zbog njegove krize srednjih godina. Ostavila sam ga poslije toga, nakon 25 godina braka.

On ima 55 godina, ja imam 54. Dosadilo mi je da budem njegova supruga uz koju on ‘već dugo pati’.

Sve je počelo kad je napunio 50 godina. Do tada smo bili prilično sretni, imali smo malo problema. Vodili smo lijep zajednički život. Ali, odjednom je počeo previše da brine o svom izgledu. Čak je počeo da istražuje teme o transplantaciji kose.

Potom je krenuo u teretanu, kupio novu odjeću i – poput sredovječnog muškog klišea kakav je postao – odlučio je da sebi kupi skupocjeni sportski automobil. Sve mi je to bilo prilično interesantno dok nije počeo da se ponaša tajanstveno. Predostila sam aferu.

Ubrzo nakon toga, fotografije koje sam vidjela u njegovom mobilnom telefonu potvrdile su da sam u pravu. U pitanju su bile fotke puno mlađe žene. Najprije je sve negirao, pokušavajući da me uveri da mu je to prijateljica s posla. Ali, sakrio je njen broj pod drugim imenom tako da mi je bilo sve jasno.

Bila sam skrhana od bola. Osjećala sam se tako izdano. Da je bio iskren, možda bih mu i oprostila, ali umjesto da prizna krivicu, on je mene okrivio za svoju preljubu. Rekao mi je da je to uradio jer nisam pokazivala interesovanje za njega.

Očigledno, nisam dovoljno masirala njegov ego, dok je druga žena činila da se on osjeća se*si, zgodnim i pametnim.

Rekla sam mu da želim razvod. Pronašla sam sebi garsonjeru i spakovala kofere, ali sad me moli da ne odlazim. Priznajem osjećam se tako tužno, ne znam kako ću sve ovo preboljeti, prenosi The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh