Svaštara

Detaljna sedmična astro analiza do 01.05 – Sreća bi mogla pratiti Ribe, Lavove i Škorpije

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu. Šta bi to mogli da očekuju svi znaci zodijaka na polju karijere i zdravlja.

Žena - Infpult.info

Ovan: Kada je posao u pitanju, potrebno je da pripazite na svoje reakcije. Bićete spremni da pokazujete borbeni stav, ali u mjeri koja nije ugodna. Čak i vaše kolege će na to gledati kao nepotrebno. Nema potrebe da svaki izazov ispratite sa burnim reakcijama.

Vaš trud i zalaganje mogu se primjetiti i na suptilniji način. Zdravlje i savjet za vas: Gledajte prema naprijed. Bik: Na polju karijere postajete dosta realniji. Birate i radite na onim zadacima i izazovima koji su sigurni. Stabilnost je nešto na šta ćete usmjeriti svoju pažnju, i o tome ćete diskutovati sa kolegama.

Sve svoje poslovne kriterijume ćete usmjeriti samo prema stabilnosti i sigurnosti. Zdravlje i savjet: Plivanje bi vam prijalo. Blizanci: Dobro ćete se snaći kada su zahtijevnije teme i zadaci prisutni. Moguće je da će neki od vas napredovati i dobiti bolje radne pozicije.

Takođe, u finansijskom smislu mogli bi vas pratiti dobri rezultati. Pripazite na način na koji trošite novac, neki bi mogli trošiti više od planiranog. Zdravlje i savjet: Provodite više vremena u prirodi.

Rak: Na polju karijere u narednoj sedmici bi mogli biti uspješni oni koji su zaposleni u domenu umjetnosti, radu sa mladima, sportisti. Ono što bi bilo važno jeste da ostanete na zemlji i budete realniji bez obzira na uspjeh.

Slava može da bude kratkog daha. Zdravlje i savjet: Vježbajte i razgibajte zglobove. Lav: U toku naredne sedmice, bilo bi poželjno da više slušate druge i obratite pažnju šta vam oni govore. Nije najbolji period da se oslonite samo na sebe.

Ljudi sa kojima radite trenutno imaju više uticaja i bolje gledaju na stvari. Shodno tome slušajte ih i ne pitajte previše. Zdravlje i savjet: Idite tamo gdje imate povjerenja i gdje se dobro osjećate. Djevica: Na polju posla preuzimate stvari u svoje ruke, trudite se i vrlo lako pravite korak naprijed.

Drugi će prepoznati vaš trud i zalaganje. Samo tako nastavite. Zdravlje i savjet za vas: Samopouzdanje vam raste iz dana u dan. Vaga: Moguće je da ćete na poslu dobiti priliku koja se ne propušta. Nemojte puno analizirati stvari i prepustite se.

Budite svijesni sebe i sigurni da ste dorasli datoj prilici. Ne plašite se i nastavite vrijedno da radite. Zdravlje i savjet: Moguća je nesanica i nemir. Škorpija: Kada je posao u pitanju, sve više ćete gledati nove poslove koji bi mogli povećati vaše prihode.

Spremni ste da gradite nove planove po tom pitanju. Bićete spremni da uključite i druge ljude u vaše projekte i planove. Postoji mogućnost da uspijete u svojim namjerama. Zdravlje i savjet: Vježbajte svaki dan.

Strijelac: Na poslu će vladati red, rad i disciplina. Vi ćete takođe nakon perioda u kom ste bili u oblacima, lagano početi da se spuštate na zemlju. Imate posla koji trebate da završavate. Zdravlje i savjet: Budite iskreni prema sebi, pa i prema drugim ljudima.

Jarac: Pomalo ste nestrpljivi. Čini vam se kao da nikada neće svanuti. Međutim, u toku naredne sedmice ostanite još fokusirani da završite sve kako treba. Radite polako, biće vremena da pokažete koliko znate. Zdravlje i savjet: Zanemarite ljude koji nešto gunđaju i prigovaraju.

Vodolija: Pred kraj naredne sedmice vidjećete rezultate vašeg rada. Vidjećete da sve što radite ima smisla i značaja. Ostanite motivisani, jer prilike koje ćete dobijati su rijetke. Zdravlje i savjet za vas: Usmjerite svoju energiju na ispravan način.

Ribe: Na poslovnom planu će vam ići dobro. Moguća su nova poznanstva i učvršćivanje već postojećih kontakata. Budite spremni na nove izazove koji dolaze. Moguće je da ćete dobiti nove radne kolege ili da ćete vi biti pozvani da negdje radite. Zdravlje i savjet: Budite spremni pomoći onima kojima je to potrebno. prneosi “Infopult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh