Svaštara

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MIJENJA SVE: 3 ZNAKA očekuje VELIKA SREĆA

Sunce, planeta vitalnosti, danas, 20. aprila ulazi u zemljani znak Bika, što će biti velika promjena u odnosu na ono u Ovnu

Astrologija - Opusteno.rs

Sunce je ušlo u astrološki znak Bika. Bik je fiksni znak, ženstven, noćni, kojim vlada Venera.

Bik predstavlja početak proljeća na sjevernoj hemisferi kada temperatura počinje rasti i sve biljke i cvijeće počinju rasti takođe. U to vrijeme počinjemo da se osećamo lakše i energija oko nas postaje radosnija.

Bik je prvi zemaljski znak zodijaka. Sa Suncem u ovom znaku postajemo osjetljiviji na boje, ukuse, zvukove i mirise. Cvijeće koje raste ima jarke boje i njihov je miris prisutniji više nego u bilo kojem drugom godišnjem dobu.

Znak Bika se odnosi na sve fizičke, senzualne i materijalne stvari. U skladu sa time, Bikovi će najviše reagovati na ono što mogu vidjeti, čuti, mirisati, okusiti i dodirnuti, pišu Astrousluge.com

U prijateljstvu pokazuju gracioznost, šarm i dobro raspoloženje. U ljubavi su pouzdani i postojani. Obično ih karakteriše toplina, ljubaznost i velikodušnost.

Sunce u Biku najsnažnije će djelovati na same Bikove, Djevice i Jarčeve.

BIK – Ovo je dobar period za lične odluke. Bićete dobro organizovani i ljudi će moći da se oslone na vas. Pojedini pripadnici vašeg znaka će se baviti pitanjem stana.

JARAC – Sunce u petom polju donosi vam više ljubavi. Slijede vam nova poznanstva i izlasci na mjesta javnog tipa.

DJEVICA – Sunce u Biku donosi vam priliku za putovanje. To ujedno znači i usavršavanje znanja koje već imate. Ukoliko ste mladi, idealan je period za polaganje ispita. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh