Svaštara

LJUDI NE MOGU DA VERUJU SVOJIM OČIMA: Žena sa “RUPOM” u ruci zaludjela internet, kroz šaku gurnula i prst

Da ne povjeruješ!

Umetnica i tiktokerka Adelin ostavila je svoje fanove u nedoumici nakon što im je pokazala “rupu” u ruci. Niko od njih nije mogao da shvati šta se dogodilo.

Ona je podelila video u kojem “rupu” na dlanu puni pirinčem sušijem i prekriva je puterom od kikirikija.

Kružni otvor deluje veoma realistično, pa se čak ispod vide sto, slagalica ili knjiga. Pri kraju videa Adelin je pokazala kako kroz šaku gura sopstveni prst, što je totalno zbunilo njene pratioce.

Video je do sada pregledan oko 18 miliona puta i prepun je komentara Adelininih fanova koji pokušavaju da shvate šta se to dogodilo.

“Kako si to napravila?”, “U početku sam mislio da je to stvarno i prestrašio sam se”, “To nije moguće!”, poručili su joj.

Adelin je, naime, majstor za neverovatno realistične optičke varke među kojima je i “rupa” na ruci.

– Ne znam za vas, ali ja sam fascinirana optičkim iluzijama. Danas sam se igrala sa nečim što se zove obrnuta perspektiva – pojasnila je ona.

@mysweetadeline Fine. I did it. #opticalillusion #artistsoftiktok #illusionart #weirdaf #sfx #bodypaint #creepy #illusion #satisfying ♬ Funny Song – Cavendish Music


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh