Svaštara

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI ĆE DOŽIVJETI NAJVEĆU SREĆU U LJUBAVI: Dva će se zaljubiti preko ušiju, ali jedan da se čuva

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je kome će proleće doneti novu ljubav! Sreća neće svima pokucati na vrata, samo tri znaka Zodijaka će u aprilu doživeti vrtlog strasti, a evo i o kome je reč…

Bik
Predstavnici ovog horoskopskog znaka u aprilu će imati strastvenu avanturu. Bik će upoznati novu osobu koja će mu iz korena promeniti život. Ipak, astrolog upozorava da ne dozvole da vam glava bude u oblacima. Nikako se ne preporučuje da zapostave obaveze na poslu i u kući, mogu da im zakomplikuju život ako dozvole da se nagomilaju… Kasnije će to debelo platiti.

Rak
Predstavnici ovog horoskopskog znaka će se zaljubiti do ušiju! Međutim, astrolog upozorava Rakove, kao i Bikove, da ne dozvole da im romansa pomuti razum. Neka malo sačekaju pre nego što nekome poklone svoje srce, jer se može ispostaviti da ta osoba uopšte nije onakva kakvom im se “na prvu loptu” učinila. Neka skinu ružičaste naočari, postoji mogućnost da će doživeti veliku izdaju.

Jarac
Jarčevi će u aprilu će imati sudbonosni sastanak. Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka će ovog proleća doživeti harmoniju u ljubavnom životu, nov partner će im pružiti mir i spokoj za kojim već dugo čeznu. Velika je verovatnoća da će se ova romansa završiti brakom, kaže astrolog Globa.

April neće biti lak za mnoge horoskopske znakove, ali će nekima doneti dugo očekivane promene. Pet znakova zodijaka moći će da uhvati sreću za rep, glavna stvar je odlučnost , naglasio je Pavel Globa u svojoj prognozi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh