Svaštara

RASPADA SE SVE: Numerolog UPOZORAVA – mlad MJESEC u OVNU donosi SVAĐE i AGRESIVNOST, obavezno POSTUPAJTE OVAKO

Nema mjesta za stare obrasce!

Mlad Mjesec u Ovnu stiže 1. aprila, dakle za dva dana. Svi smo već u neku ruku upoznati sa činjenicom da mlad Mjesec uvek predstavlja početak jednog novog ciklusa i da je savršeno vrijeme za za preuzimanje inicijative.

Dakle, po svemu sudećim i ovaj mlad Mjesec je odličan trenutak za novi početak, okretanje lista ili započinjanje projekta. Sa druge strane odličan je momenat da preispitamo i stare navike, ponašanja i uverenja dok tražimo nove i inventivne načine kako bismo napredovali.

Naime, mlad Mjesec u Ovnu stiže nam 01.04.2022. godine (ova energija se već i danas oseti) koji nam donosi osećaj kao da smo na steroidima, dinamični i orijentisani na akciju. Zauzvrat, mogli bismo da se osećamo poletnije, samopouzdanije, razigranije, ali uglavnom bićemo vođeni energijom koja bi da ostvari sve svoje najambicioznije snove.

Mogao bih reći da je ovaj mlad Mjesec u neku ruku tematski povezan za emotivne odnose, ali bih ja tu svakako stavio primat na nas, na pojedinca. Šta je ono što mi želimo u partnerskim odnosima ali i generalno, šta je ono što mi želimo da promenimo kako bismo se osećali bolje. Dakle koje su naše potrebe, šta hoćemo i šta želimo, bez da nas dotiče šta druga strana želi ili ne želi.

Sa druge strane donosi on i jasnoću svih naših planova i vizija, ali takođe donosi i mogućnost da iste shvatimo i integrišemo. Bolje rečeno da prestanemo da kukamo i da konačno postanemo svesni i shvatimo da je sve ostvarljivo samo onda kada se zauzmeno za sebe.

Čitam mnogi pišu (čast izuzecima) biće ovo super mlad Mesec!

U redu biće, ali znate kada i na koji način? Samo onda kada saspemo osobi preko puta nas pošteno sve u lice, kada glasno kažemo šta hoćemo, kada prestanemo da ćutimo, jer od neizdrža i napetosti koji su ovih dana dominatni, drugačije i ne može. Hajde da se ne lažemo više, hajde da kažemo stvari zaista kakve jesu. Mislim da nam je preko glave lažnih informacija.

Realno kada se pogleda, ovaj mlad Mjesec u Ovnu donosi potrebu da se otarasimo okvira koji nas sputavaju.

Strahovi su isplivali na površinu, sada reagujemo i to sa jasnim ciljem da nešto promenimo. Dosta je bilo učmalosti i rutine. Dosta smo trpeli!
Mesec u Ovnu, znači bićemo usmereni ne sebe (JA) a Ovan kao Ovan ne razmišlja mnogo, Ovan reaguje.

Ovan je dobar za harmoničan znak Sunca jer je vatreni znak i prirodan je za Sunce, koje je povezano sa našom voljom i racionalnim umom, ali za hladan, osećajan i vlažan Mesec, Ovan je previše grub i agresivan. I eto eksplozije, svađa, besa. Eto unutrašnjeg nezadovoljstvo koje izlazi na površinu, eto pičvajza u najavi!

Takođe tu nam je i gospodin Merkur u Ovnu koji će dodatno ”oplemeniti” celu situaciju i koji će da se pobrine za naš rečnik koji će da izlazi iz nas. Sve ukuno, cela ova slika nam donosi tendenciju da vrlo lako možemo da ulazimo u žestoku verbalnu komunikaciju (čitaj agresiju) kao i mogućnost i sklonost da ulazimo u razne debate.

U prevodu nećemo birati reči i bićemo u stanju da nekoga sočno izvređamo i konačno kažemo u lice istinu, ono što osećamo, a sve sa krajnjim ishodom da bi došli do željenog cilja.

Zato dragi moji, slušajte i pratite sebe. Slušajte svoju dušu. Pustite je da kaže šta hoće!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh