Svaštara

1 ZNAK ĆE SE KUPATI U PARAMA U APRILU: Kineski astrolozi otkrili – njih čeka DOSAD NEVIĐENA SREĆA

nova - Novi

Od aprila sreća će pratiti tri znaka Zodijaka, kažu kineski astrolozi. Po njihovim riječima, nizaće uspehe na svim poljima, a mnoge će obradovati i poboljšane finansijske situacije.

Zmaj

Nezavisni Zmaj može da uspe u svakom poslu, bilo čime da se bavi, profit i pohvale mu ne ginu. Ovaj znak ne voli da se oslanja na druge i svoje planove uvijek sprovede do kraja, što ga čini jednim od najpouzdanijih predstavnika Zodijaka. U aprilu Zmajeve čekaju određeni izazovi, ali sve će riješiti na najbolji mogući način i u svoju korist. Mogu da očekuju i značajn priliv novca.

Konj

U aprilu će Konji imati najviše sreće u ljubavnim odnosima. Konačno će moći da ostvare potpunu harmoniju sa svojom srodnom dušom, iskusiće sreću kakvu nisu osjetili do sada. Slobodni pripadnici ovog znaka će takođe imati sreće, postoji velika verovatnoća da će upoznat ljubav svog života. Astrolozi savjetuju da iskoristite novu priliku i hrabro izrazite svoja osjećanja.

Tigar

Tigrovi imaju snažan i nezavisan karakter, ali ga pokazuju samo kada je to neophodno. Obično su to mirni i strpljivi ljudi koji svakome mogu da ugode. U aprilu će Tigrovi iskoristiti ovu prednost i u poslovnim i u ličnim odnosima. Astrolozi savjetuju da direktno govorite o svojim očekivanjima i posvetite vrijeme poslu, jer ćevam sve ovo u bliskoj budućnosti donijeti odlične rezultate. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh