Svaštara

Bio je sa djevojkom 12 godina, a onda je vidio šta krije u ČIZMI: Ubrzo je saznao STRAVIČNU istinu

Denehi je osuđena na doživotnu kaznu za divljačka ubistva.

Bivši dečko žene-serijskog ubice - Screenshot

Bivši dečko žene-serijskog ubice Džoane Denehi otkrio je detalje svog mučnog života sa „ljubomornom i nasilnom“ ženom koja je prijetila drugim mamama na igralištu, piše Objektiv.

Denehi je ubila trojicu muškaraca i napala još dvojicu tokom 2007. godine, a njeni zločini su poznati kao ubistva iz Piterborovog jarka.

Dokumentarni film otkrio je kako je “nepredvidiva” Denehi pokušala da kontroliše sve oko sebe dok je sprovodila svoju vladavinu terora.

Džon Trenor, koji je bio u vezi sa Džoanom 12 godina, otkrio je kako je izgledao njegov život sa njom.

– Prijetila je prijateljicama iz moje škole. Čak su me zvali i socijalni radnik, direktor i učiteljica moje kćerke koja je u osnovi rekla da ona ne može više da dolazi u školu, jer prijeti ljudima. Voljela je da me kontroliše na tako mnogo različitih načina – povjerio se Džon.

Džon je upoznao Denehi u Seint Albansu 1998. godine dok je šetala psa. Tada je imala 15 godina i zatrudnila je sa njihovim prvim djetetom dvije godine kasnije. Konačno je ostavio i otišao sa njihovom djecom kada je 2009. godine došla kući pijana i izvukla bodež iz unutrašnjosti čizme. Zabila je nož u pod dnevnog boravka i viknula:

– Voljela bih da nekoga ubijem.

Četiri godine kasnije, Džon je primio poruku od Denehine sestre u kojem je pisalo da je uhapšena zbog ubistva. On je otkrio da je Denehi često odvodila njihove dvije kćerke na nasipe u Peterborou gdje će kasnije bacati tijela svoje prve tri žrtve.

Snimci prikazani u dokumentarcu pokazuju kako je Denehi uporedila ubistva koja je počinila sa “odlaskom na nedeljni ručak”. Ona je čak flertovala sa službenicima koji su je saslušali i igrala se kosom uprkos tome što su se tada dvojica muškaraca koje je napala, a koji su preživjeli, borili za život u bolnici.

Denehi je osuđena na doživotnu kaznu za divljačka ubistva Lukasa Slabosevskog, Džona Čapmana i Kevina Lija tokom desetodnevnog perioda u martu 2013. godine.

Stručnjaci za kriminologiju su Denehi opisivali kao „čisto zlo“, a rekla je da je počinila ubistva jer je „zabavno“. Tijela njenih žrtava pronađena su u jarcima.

Lukas (31), poljski državljanin, upoznao je Denehi nekoliko dana ranije. Ona ga je ubola u srce. Sljedeće nedjelje, Denehi je 56-godišnjeg veterana Džona Čapmana usmrtila nožem, a kasnije je tog dana ubila svog zemljaka i ljubavnika, 48-godišnjeg Kevina Lija.

Njegovo tijelo – obučeno u crnu haljinu sa šljokicama – pronađeno je sljedećeg dana sa ubodnim ranama u vratu i grudima.

Objavljeno je da je Denehi htjela ukupno da ubije devet ljudi, da bi bila nalik ubicama iz filma Boni i Klajd, prenosi Objektiv.rs.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh