Svaštara

ASTROLOG I PSIHOLOG ANA RAKIĆ ĐURIČIĆ PORUČUJE: Ovo su idealne kombinacije znakova za ODLIČNE ljubavne i bračne odnose!

Ana Rakić Đuričić, prvi astro – psiholog kod nas, naglašava za “Stil” da vodeni i vatreni horoskopski znaci nikako ne idu zajedno, a pogledajte u nastavku savršene parove!

stil

Koliko se bavi detaljno vezom između astrologije i ljubavnih odnosa pokazuje i njena knjiga “Enciklopedija ljubavne astrologije”, koja je prevedena i na engleski jezik. U svetu astrologije je više od 30 godina, a pokrenula je i prvi astrološki sajt na prostorima bivše Jugoslavije – “Astrolook”.

Ana ističe da su ljubavni odnosi uvek aktuelni, i da joj u vezi te teme klijenti najviše postavljaju pitanja, nevezano od kalendarske godine i pola.

Kako bi se što preciznije utvrdilo koji se horoskopski znaci odlično slažu u ljubavnim i bračnim vodama, iz vizure astrologije, veoma je bitno uzeti u obzir koji je element kome znak pripada.

– Elementi vode i zemlje se slažu, usaglašeni su. To znači da se Rakovi, Škorpiije i Ribe slažu sa Bikom, Devicom i Jarcem. Naravno, uvek postoje odstupanja, ali uglavnom su to sjajne kombinacije, koje se astrološki preporučuju – naglašava Ana.

I dodaje da se elementi vatre i vazduha, takođe, fenomenalno razumeju.

– Vazduh raspiruje vatru, a vatra greje vazduh, sve ima smisao u tumačenju. Tu su Blizanci, Vage i Vodolije, koje se sjajno slažu sa Ovnovima, Lavovima i Strelčevima – priča astrolog.

Horoskopski znakovi koji, obično, teže postižu dobru komunikaciju i kod kojih dolazi do raznih komplikacija su upravo opoziti. Jako teško se slaže voda i vazduh, kao i vatra i zemlja.

Nije preporučljivo da ulaze u ljubavne odnose:

Rak – Vaga
Ovan – Rak, Jarac
Bik – Lav, Vodolija
Lav – Škorpija, Bik
Devica – Blizanac, Strelac
Škorpija – Lav, Vodolija
Strelac – Devica, Ribe
Jarac – Vaga, Ovan
Vodolija – Škorpija, Bik
Ribe – Strelac, Blizanac
Ana Rakić Đuričić zaključuje da najveći problemi u ljubavnim odnosima nastaju zbog osnovnog aspekta elementa, ali i psihološkog profila određene osobe, kao i temperamenta i načina na koji izražavamo emocije.

– Prosto voda i zemlja su skladne, zemlja upija vodu. One se sjajno usaglašavaju i nadopunjuju, dok voda gasi vatru, nikako ne prijaju jedno drugom – završava prču Ana,prenosi Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh