Svaštara

Stiže PUN MJESEC 18. marta: 3 horoskopska znaka pred proljeće doživjeće OGROMNU SREĆU

Pored proljeća koje stiže, dolazi i pun Mesec u Devici od 18. marta, te će u vaš život doneti mnogo nevjerovatne energije.

Astrolozi ističu da je ovo povoljan period da se oslobodite loših stvari i okrenete se ka prihvatanju dobrih navika koje se već nalaze u vama.

Ova energija će vam pomoći da se fokusirate i na profesionalni razvoj, ali neće na sve isto djelovati. Dakle, budite otvoreni i prihvatite energiju koja vam dolazi.

Za 3 horoskopska znaka od 18. marta stiže puno sreće:

Strijelac

Iskoristite ovo vrijeme da sve stvari koje ste stavili pod tepih sredite i da rasterećeniji krenete u naredni period. Nemojte zaboraviti da se posvetite i vašem profesionalnom životu, jer ovo je povoljan period za to. Ovaj pun Mjesec će vam donijeti mnogo lijepe energije koja će vam pomoći da se poslovno razvijate. Radite naporno, jer će vam se isplatiti. Vjerujte u sebe!

Jarac

Energija punog Mjeseca u zemljanoj Djevici ići će vam u korist jer vam ona donosi puno odmora. Uspjećete i da bolje upoznate sebe odnosno da istražujete skrivene talente i vještine koje imate. Tako da odvojite vrijeme da se kreativno izrazite i da uživate i stvaranju, jer će vas to mnogo učiniti srećnima. Takođe će ova energija da se odrazi i na vaš emotivni život pa ćete možda upoznati i osobu koja će vas očarati.

Škorpija

Ono šta vam pun Mjesec donosi oduševiće vas. Najpre vam stiže stabilnost u prijateljstvu i u druženju sa ljudima. Zajednica će vas inspirisati i zbog toga ćete se osjećati veoma ispunjeno. Nemojte zanemarivati stvari koje vas inspirišu jer ćete se zbog toga osjećati veoma ispunjeno. Izađite iz zone konfora i i prepustite se prilikama koje vam se ukazuju. Ako budete učinili nešto za zajednicu kao što je volontiranje, pomoć životinjama i slično, to će vas učiniti nevjerovatno srećnima i ispunjenima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh