Svaštara

VEČERAS JE PUN MJESEC U DJEVICI: Ako uradite ovo pred spavanje, novčanik će vam BITI PUN PARA

Večeras 18. marta poslije ponoći, mjesec će biti pun u znaku Djevice.

Ovo neće biti intezivno težak pun mjesec, kako ti inače zna da bude, jer je djevica sama po sebi uravnotežena, umije da balansira dobro i ono loše. Ovo je period gdje ćete biti sitnjičaviji nego inače, analiziraćete sve do najmanjih detalja i raditi do posljednjeg atoma snage.

Vrijeme punog mjeseca je idealno za oslobađanje svega nepotrebnog, emocija, stvari, ljudi. Ali i prizivanje materijalnog bogatsva.

Ritual za novac:

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.

Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: “Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste”

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana.

Bitno je da stavite već određen novac u teglu, i zamislite kako se umnožava.

Kada dobijete iznos koji ste poželjeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh