Svaštara

Danas je PUN MJESEC – 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA SUDBINSKI PREOKRET: Dobro se pripremite za ono što slijedi

Evo koji znaci horoskopa imaju najviše sreće u ljubavi tokom dejstva punog Mjeseca

Pun mjesec - Atma.hr

Pun Mjesec 18. marta 2022. godine ima najveći uticaj na emocije i strast. U ljubavnim odnosima počeće mnoge pozitivne transformacije, produbljuju se emocije, sve su intenzivnija osjećanja. Od tog datuma otvara se i mogućnost sklapanja novih, sudbinskih veza.

Ne samo da su Venera i Mars još uvijek zajedno, što čini erotiku posebno zapaljivom, već je u igri i asteroid Afrodita, koji pojačava hedonizam i se**ualno oslobađanje. Ipak, Mjesec je u opoziciji sa Neptunom, planetom fantazija pa neće svi uspeti da ostvare svoje snove. Evo koji znaci horoskopa imaju najviše sreće u ljubavi tokom dejstva punog Mjeseca.

Blizanci

Ovaj pun Mjesec će obasjati jakim svjetlom vaše najdublje potrebe, a naročito je moguć neočekivan razvoj situacije u kući. Pripremite se za otkrivanje najdubljih ličnih tajni, ali nemojte to doživljavati kao napad već kao mogućnost da se konačno osetite sigurnom u svojoj koži. Zaslužujete i da vas vole i da vas razumeju na pravi način i bez toga se nećete osjećati kao kod svoje kuće.

Djevica

Velike su se promjene desile u vama i ovo će pun Mjesec i pokazati. Nemojte se plašiti da pokažete ko ste sada, jer trenutno samo izvan veze možete da budete iskreni. Ako vas prihvataju i u novom izdanju, ako ne morate da žrtvujete svoju nezavisnost, vrijeme je da prihvatite istinu da je vaša veza sudbinska i da možete preći na viši nivo.

Ribe
Vaša veza dostiže vrhunac tokom punog Mjeseca i moguć je veliki preokret. Ako slavite godišnjicu, organizujte romantično i strasno slavlje, jer će ono produbiti još više vaš odnos. Ako, naprotiv, osjećate da je potrebna promjena, posvetite tome otvoren razgovor – da li ste vi kamen spoticanja u razvoju ljubavi? Iskrenost će pokazati gdje je vaš sudbiniski put. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh