Svaštara

U OVOM ZNAKU SE RAĐA NAJVIŠE MILIJARDERA: Novac se za njih lijepi nevjerovatnom brzinom, DA LI STE VI TAJ SRETNIK?

Horoskop svašta o nama može da kaže, od toga da li smo vijerni, kakve namirnice volimo da jedemo, pa sve do toga da li smo magnet za novac ili ne. Istraživanja su pokazala da se za jedan znak zodijaka baš “lijepi” novac, piše Lepaisrećna.

Kako je navedeno u istraživanju u znaku Vage se rađa najveći broj milijardera, čak njih 27. Dok visoko drugo mesto zauzimaju Ribe, koje broje 22 člana. Da, dobro ste čuli u pitanju su milijarde.

Ne samo da su uspješni, već im novac lako dolazi u ruke. U znaku Vage su rođeni Lilijan Betankur, vlasnica Loreal brenda, vlasnik H&M brenda Stefan Person, Ralf Loren i mnogi drugi. Astrolozi smatraju da ukoliko ste i vi rođeni u ovom znaku, da svoju srećnu zvijezdu morate da iskoristite na najbolji način i da pokušate da se pridružite ovoj grupici milijardera.

Vage po svojoj prirodi mnogo vole novac, a vole i da ga troše. Nisu škrtice, pa sve što zarade brzo potroše na sebe ili druge. Često novac pozajmljuju prijateljima, a o naplati dugova i ne razmišljaju. Vole druženje, izlaske i provod u dobrom društvu. Astrolozi ih smatraju veoma sposobnim, pa kada dođu do male sume novca veoma brzo usledi i velika cifra. Kod ovog znaka važi pravilo da “para na paru ide”. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh