Svaštara

Zodijaci koji bi se mogli suočiti sa problemima u Martu: Blizancima nailazi jako turbulenta period

Mjesec Mart bi mogao donijeti velike neprilike za nekoliko znakova Zodijaka.

Astrolozi ističu da će se početkom proljeća neki horoskopski znakovi suočiti sa problemima. Mjesec mart možda donosi ljepše vrijeme, ali u nečijim životima će i dalje biti sve tmurno. Astrološka analiza pokazuje koji znakovi Zodijaka vjerovatno neće imati sreće u martu.

Blizanci: Vi biste se mogli suočiti sa velikom poteškoćama tokom ovog mjeseca. Činiće vam se kao da su vam sva vrata zatvorena i da nemate izlaza. Dodatne prihode koje ste planirali ostvariti vjerovatno nećete dočekati ovaj mjesec.

Zvijezde poručuju da ne trošite vrijeme na sažaljevanje već da počnete djelovati i boriti se da napravite nešto od svog života. Budite spremni na promjene koje slijede i ne upuštajte se u rizike. Vaga: Vas bi mogla dočekati kriza na poslu i karijeri.

Imali ste neke stvari isplanirane ali velike su šanse da se ništa od toga neće desiti. Položaj zvijezda i planeta je takav da vam vjerovatno neće ništa ići od ruke. Ali ne očajavajte, situacija bi se mogla popraviti već od Aprila.

Možda će vas Mart oštetiti po pitanju finansija ali od narednog mjeseca bi stvari mogle krenuti na bolje. Jarac: Ako ste isplanirali putovanje ili preseljenje, takvi planovi bi mogli lako propasti. Ono što vam astrolozi savjetuju da učinite jeste da ostanete sabrani i da se skoncentrišete.

Smatrajte da sve što propadne ide u vašu korist i da vam nije bilo namjenjeno. Ono čemu se trebate radovati jeste činjenica da vam zvijezde najavljuju velike finansijske dobitke i poklone u narednim mjesecima. Zato ne očajavajte prerano. prneosi “Infopult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh