Svaštara

Sve rade u svoju korist: Ovi horoskopski znakovi su najsebičniji

Od držanja sebe iznad svih ostalih do korišćenja drugih samo za sopstvene koristi, neki su ljudi izuzetno sebični.

Djevojka - Astrosudbina.com

Ako se pitate odakle oni nasljeđuju ovu sebičnu crtu svoje ličnosti, astrologija bi mogla da ima ulogu u tome.

Kako piše Pinkvilla, ova četiri horoskopska znaka su najsebičniji.

Ovan
Ovan ponekad može biti izuzetno sebičan. Ako se radi o zadovoljavanju njihovog ega ili sticanju neke koristi, Ovan će uraditi sve. Neće oklevati da pokaže svoju sebičnu stranu ako im to na bilo koji način koristi. Dakle, pre nego što se potpuno poverite Ovnu, proverite da ga stvarno poznajete.

Djevica

Baš kao Ovnovi, i Djevice mogu da budu sebične. U svemu što rade traže korist. Stoga, ako primijetite iznenadnu promjenu u ponašanju Djevice prema vama, pripazite. Možda vas čeka gubitak, a da toga niste ni svijesni.

Rak
Rak ponekad može biti sebičan. Međutim, rijetko ćete pronaći Raka koji vas koristi za svoju korist, ali to ne znači da su dobri i nesebični. Uvijek će iskoristiti druge u svoju korist, ali će to pokušati da uradi na što bezbolniji način.

Blizanci
Blizanci su najgori od svih. Oni su dobri prema vama, ali neće oklijevati da vas povrijedi ako im to donese nešto dobro. Bilo da se radi o unaprijeđenju na poslu ili o sticanju poznanstva, lako će vas izdati za svoju korist, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh