Svaštara

HOROSKOPSKI PAROVI KOJI SE STALNO SVAĐAJU, ALI NIKADA NE RASKIDAJU

Veze koje se mogu opisati kao burne, uz stalne svađe i razmirice, uglavnom se brzo i završe.

Sreća - Net.hr

Međutim, neki horoskopski znakovi, kada se spoje ništa ne može da razdvoji, čak ni to što se stalno raspravljaju.

Djevica – Vodolija

S obzirom na to da su Djevice perfekcionisti i sklone planiranju, one smišljaju načine kojima će privući pažnju Vodolija. Najbolje će rezultate postići zahvaljujući svojoj duhovitosti jer Vodolija uvijek pada na ljepotu duše, nikad na materijalne predmete. Ovaj spoj je prilično neobičan najviše zbog različitih pogleda na svijet, ali vatra između njih je toliko jaka da briše sve razlike i sve ono što im stane na put. prneosi “Hayat“.

Strijelac – Ribe

Radi se o paru koji se isprva čini nespojivim. Strijelac je osvajač, njega ne zanimaju društvena pravila, već se ponaša sasvim suprotno od uobičajenog. Riba je, s druge strane, sklona mnogim predrasudama, ali ipak sanja o ljubavi iz bajke. Dok se Riba povlači, Strijelac otvoreno pokazuje svoje zanimanje i želi što prije uploviti u odnos s njom. On je strastveni tip kojem treba vremena da pokaže svoja najdublja osjećanja, a Riba ga privlači zbog svog romantičnog stava prema životu. Njihovi rastanci su intenzivni, oboje o tome pričaju svima, tražeći pdršku za svoju odluku. Kada nalet negativnih emocija popusti, oni će patiti jedno za drugim, ali će im biti teško da pronađu zajednički jezik i razgovaraju. Međutim, koliko god stvari izgledale nepopravljive, na kraju Strijelac odlučuje da da još jednu šansu njihovoj ljubavi. Riba jedva čeka da se to dogodi jer nikada nije ni digla ruke od njih. Kada jednom sjednu i dogovore zajedničke ciljeve, njihov odnos postaje neraskidiv.

Lav – Vaga

Veže ih jako i duboko prijateljstvo koje nikada neće zaboraviti, pa ni kada su u svađi. Lav je osvajač koji smatra da ne postoji onaj kojeg ne mogu osvojiti, ali kad upozna Vagu shvatiće da pristup mora mijenjati. Prema njoj će početi da se ponaša pre svega zaštitnički i prijateljski. Potrebno je više vremena kako bi osvojili pažnju i srce Vage. A kada se to dogodi najzanimljiviji period počinje. Lav je nagle naravi, i vrlo samovoljan te često smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će često biti njegov glas razuma i savjetnik koji će mu sugerisati da se smiri i davati smjernice kako da se ponaša. Vage po prirodi jesu smirenije, ali to ne znači da se uvijek mogu nositi s Lavom. Kada Lav osjeti da mu Vaga nije potpuno posvećena i da postoji mogućnost da je gubi, pokušaće je pridobiti poklonima ili iznenađenjima, piše Noizz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh