Svaštara

22.02.2022 poseban dan za ispunjenje želja – Niz istih brojeva donosi velike promjene u život

22.02.2022. je jako jedinstven datum jer se čita isto sa obje strane. Numerolozi ovaj dan nazivaju magičnim i ističu da se na ovoja dan mogu izvoditi rituali i zaželjeti želje jer energija ovog dana može donijeti pozitivne promjene u naše živote.

Brojevi - Blogspot

Pored toga što ima šest dvojki, ovaj datum ima još dvije jako važne karakteristike. Prva je ta što je 22. februar drugi lunarni dan, a druga je što 22. februar pada u utorak koji je drugi dan u sedmici. Broj dva je simbol ljubavi, ravnoreže, harmonije i prijateljstva.

Na ovaj dan posebnu pažnju trebamo posvetiti svojim odnosima i vezama, moramo obnoviti prekinute veze i truditi se da ovaj dan provedemo sa svojim voljenima. Na ovaj dan Univerzum može imati pozitivan uticaj na sve vaše planove i namjere, ali samo ako se one odnose na pozitivan razvoj i ako se ne krše granice drugih. prneois “Infopult“.

Na ovaj važan dana bi se trebali potruditi a ustanete ranije kako biste imali dovoljno vremena da završite sve što ste planirali. Napravite planove za sljedeći mjesec ili čak za cijelu godinu. Zacrtajte sebi nove ciljeve i smislite strategiju za njihovo sprovođenje i razvoj.

Na ovaj dan takođe obratite na osobu koja vam je najvažnija u životu, na sebe. Učinite nešto lijepo za sebe i uljepšajte sebi dan. Pokušajte da provedete dan sa svojim prijateljima i porodicom. Izgladite odnose sa ljudima sa kojima niste u dobrim odnosima ili sa kojima ste slučajno izgubili kontakt.

Na ovaj dan zaželite želju i ona bi vam se mogla ostvariti. 22.02.2022. ne smijete ulaziti u sukobe, svađati se i vrijeđati druge. Sve ružne riječi koje izgovorite na ovaj datum bi vam se moglo vratiti duplo. Riješite se malodušnosti, zavisti i ljutnje.

Na ovaj dan je jako važno naučiti oprostiti i pustiti neke ljude zauvijek. Iskoristite pozitivnu energiju ovog dana i unesite pozitivne promjene u svoj život. Važno je samo da ostavite prošlost iza sebe te da se riješite svih negativnih ljudi i osjećanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh