Svaštara

Zodijaci koji nisu kompatibilni sa Lavom: On je snažan i zabavan – I potreban mu je neko takav

Lavovi žude za ambicioznim, šarmantnim i zabavnim partnerom koji će moći ispratiti njihov vatreni temperament i neće se skrasiti dok takvog ne pronađu.

Ljubav - Pult24.info

Partner Lava bi trebao biti savršen na svakom polju. Ne traži mnogo zar ne? Lavovima treba vremena da se naviknu na partnera sa kojim se upuste u vezu i kada u tome uspiju postaju partner za poželiti. Potreban im je neko ko nije slab, ko ima avanturističan duh i ko će im se diviti.

Ako ste rođeni u znaku Lava, kako bi ste izbjegli velike raznolikosti u karakteru i potencijalne svađe, obratite pažnju kada sklapate odnose sa sljedećim horoskopskim znakovima: Bik: Jedina stvar koja bi vas dvoje spajala jeste luksuz, materijalne stvari i naklonost prema raskošnom načinu života.

I to je to. Vi biste uživali u luksuznim izlascima ili putovanjima ali ne biste uspjeli pronaći neku drugu zajedničku tačku. Osim ako želite samo razgovarati o novcu i brendiranim stvarima, u tom slučaju biste se sjajno slagali. Najveći problem u vašoj vezi bi bila obostrana tvrdoglavost.

Tu tvrdoglavost ćete oboje htjeti osporiti, ali ona će uvijek donositi nove sukobe. Obični razgovori bi lako eskalirali u žustre svađe i raspravke i teško bi pronalazili kompromise. Škorpija: Jedinstveni spoj strastvene Škorpije i romantičnog Lava rezultiraju ljubavnim varnicama.

Po pitanju strasti možda će biti sjajan spoj, ali dalje od toga teško da će moći. Ipak u strasti nisu potrebne riječi, a to je baš ono što bi im pravilo problem u ozbiljnoj vezi. Oboje vole biti dominantnija karika u svom odnosu i to bi se pretvorilo u konstantno takmičenje.

Škorpije će uvijek posjedovati tu mračnu stranu koju Lavovi nikako neće moći razumjeti. Ribe: Vatra i voda ne ide. Na početku bii mogli izgledati kao dobar par, jer bi ih spajala ljubav prema kreativnosti i umjetnosti. Ali kako bi vrijeme odmicalo tako bi iskakale neke nove prepreke u njihovom odnosu.

Ribe imaju tu veliku dozu emotivnosti koju Lav ne bi mogao razumjeti. Zbog toga bi se Ribe uvijek osjećale neshvaćeno dok bi Lav imao utisak da ništa ne radi kako treba. Lav je tipičan vatreni znak u svakom smislu: snažan, ambiciozan, nepokolebljiv i stabilan. A to je ono što Riba nije. Lavu treba neko sa kim će stvarati nezaboravne uspomene i sa kim će se upuštati u nove avanture. prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh