Svaštara

Najbolji momci za ozbiljnu vezu rođeni su ova 4 znaka

Uzbudljivo je pronaći muškarca koji je spreman da prekine sa ljubavnim igricama i da se fokusira na ono što jedna žena može da ponudi u vezi.

ljubav - Vecernji.hr

Dobri momci bi trebalo da budu podrška, odani, od povjerenja, brižni i puni ljubavi, a veza bi trebalo da funkcioniše bez trzavica.

Osim što će vam značiti da koristite ovu „listu momaka“ kao vodič da biste razumjeli šta treba da tražite kada je u pitanju muškarac dostojan vas ili ulaganja vašeg vremena, takođe morate uzeti u obzir i zvijezde.

Dakle, koji horoskopski znak je najbolji kao dečko?

Ovdje vam donosimo 4 horoskopska znaka koji su najbolji za vezu.

Bik
Bikovi su zaljubljeni u ideju ljubavi. Razmazit će svoje djevojke. Izvodit će ih na dobar ručak i u izlaske i nikada ih neće ostaviti.

Oni su tip znaka koji se hvali majci svojom partnerkom. Bikovi su poznati po svojoj lojalnosti, tako da njihove djevojke neće morati da se nose sa nesigurnošću jer se Bik lako obavezuje.

Blizanci
Oni su društveni leptiri oko kojih svi uživaju. Kada im je srce naklonjeno nekome, mogu biti izuzetno lojalni, čineći druge zavidnim.

Oni su jedinstveni, kul i romantični. Blizanci su najbolji partneri, jer su nevjerovatni, zabavni, zanimljivi i od povjerenja.

Rak
Ako nikada niste osjetili ljubav koja pruža znak Raka, propuštate mnogo. Rakovi aktivno nastoje da neguju i štite sve u svom životu.

Kada momci Rakovi pronađu devojku, vole ih bezuslovno i tretiraju je bolje nego bilo koga drugog u životu. Muškarci Rakovi obasipaju svoje partnerke poklonima i ljubavlju.

Vaga
Oni su duboko zaljubljeni u koncept zaljubljivanja i najprikladniji su da budu sa djevojkom koja traži partnera koji ima petlju da uradi bilo šta u životu.

Vaga i romansa idu ruku pod ruku i često su najidealniji spoj. Uvijek čine da sve se njihove djevojke osećaju sigurno. Dečko Vaga će uvijek kontrolisati svoj ego pred svojom djevojkom i voli da je izaziva svojom razigranošću.

Svaki znak ima nešto jedinstveno za ponuditi i svaki ima svoj način da izrazi ljubav. Iako su ovo vaše najbolje šanse za posvećenu vezu, postoje i druge koje nisu tako loše.

Ljubav je ljubav i ona može pretvoriti čak i najneustrašivijeg putnika u kućnog ljubimca – ako veza to zahtjeva, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh