Svaštara

ZBOG OVE 3 GREŠKE VAM SOBA IZGLEDA JEFTINO: Svi pravimo bar jednu, dizajnerka enterijera otkrila tajnu!

Svako prostor u kojem živi uređuje prema sopstvenom ukusu i zaista je najvažnije da se vaš dom dopada vama i da se u njemu osjećate prijatno – a posebno kada je riječ o spavaćoj sobi.

Mišljenja drugih nisu toliko bitna, ali možda ponekad vrijedi poslušati riječi stručnjaka.

Dizajnerka enterijera je na TikToku otkrila tri najčešće greške koje ljudi prave, a zbog kojih soba izgleda jeftino, što sigurno nije efekat koji iko želi da postigne.

Drugim riječima, važno je prvo da dobro osmislite koje ćete boje imati u spavaćoj sobi, kako biste izbjegli pretjerano šarenilo koje odaje utisak “jeftinog”. Druga stvar je da ne pretjerate u stavljanju raznih LED svetiljki, već se potrudite da osvetljenje bude toplo, kako bi soba izgledala sofisticirano. I naravno, gledajte da raspored bude simetričan.

Manje sobe farbajte u svjetle boje, kako bi delovale prostranije i svetlije. Takođe, savjet za manje prostore je da sve odlažete u ormare, kutije i slično, kako bi prostor djelovao urednije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh