Svaštara

VELIKI SEDMIČNI HOROSKOP: BIK ĆE IMATI SREĆE U ZAVOĐENJU, A STRIJELAC ĆE POČETI OTAPATI KILE

Blizancima će na pamet padati originalne ideje, osobito kad su posrijedi trgovina i posredovanje.

Vagama će nepovoljni Mars u Jarcu biti uzrokom pada koncentracije i smetenosti

Ovan 21.3. – 20.4.

Posao – Bit ćete komunikativni, susretljivi i spontani. Od 15.2. izvrsno ćete se snalaziti u situacijama donošenja odluka. No ipak, pripazite se svojih brzopletih reakcija. Usporite malo!

Ljubav – Pozitivna energija planeta spašavat će vas od dosadne, rutinske svakodnevice. Njihov položaj poticat će vaše zavodničke talente. Ovnovima je na pomolu nova ljubav pa što više izlazite u društva.

Zdravlje – Opustite napete živce, najbolje putem ležernih sadržaja; filmova ili knjiga. Putovanje i promjena mjesta boravka odlično će djelovati na njihovo raspoloženje.

Najbolji dan: 14. februar

Najlošiji dan: 19. februar

Bik 21.4. – 21.5.

Posao – Osjećat ćete se uskraćeno za pažnju i razumijevanje, zanemarujući pritom činjenicu da upravo vaši brzopleti postupci potiču saradnike na određene obrasce ponašanja.

Ljubav – Jak uticaj planeta pomoći će vam da se istaknete, nekog zavedete i dobijete potvrdu svojih kvaliteta. Bikovi u dugim vezama očekuje vas više uzbuđenja na erotskom planu.

Zdravlje – Iako zdravlju Bikova ne prijete poremećaji, psihički će povremeno osjećati napetost i tjeskobu. Opuštajte se u društvu vama dragih ljudi.

Najbolji dan: 17. februar

Najlošiji dan: 25. februar

Blizanci 22.5 – 21.6.

Posao – Na pamet će vam padati originalne ideje, osobito kad su posrijedi trgovina i posredovanje. Da biste brže i lakše napredovali, priklonite se popustljivom stilu poslovanja.

Ljubav – Unatoč simpatijama i obostranoj naklonosti prema jednoj osobi, sve bi moglo ostati samo na tome. Nekima će se aktivirati stare, nerazriješene ljubavne priče pa se suočite s njima.

Zdravlje – Blizanci su u odličnom razdoblju pa će biti raspoloženi i jako dobrog zdravlja. Manja iscrpljenja moguća su zbog nekih napetih ljubavnih situacija, ali sve ćete uspjeti riješiti.

Najbolji dan: 19. februar

Najlošiji dan: 17. februar

Rak 22.6. – 22.7.

Posao – Riješit ćete zaostale poslove i pronaći rješenje za sporne situacije. Izvjestan je porast obaveza i odgovornosti, a vaš bi se rad mogao naći i pod lupom nadređenih.

Ljubav – Sjene sumnje past će na Rakov odnos. Oboje će vas probadati žalac ljubomore. Ne dopustite da u vašem odnosu zavlada šutnja. Njegujte dijalog jer jedino ćete tako riješiti probleme.

Zdravlje – Iako ste dobre vitalnosti, vama nepovoljan Mars u Jarcu crpi vaše energetske zalihe pa se možete osjećati umornima. Pazite se povreda na radnom mjestu ili padovima na ulici, stepenicama i sl.

Najbolji dan: 13. februar

Najlošiji dan: 19. februar

Lav 23.7.- 22.8.

Posao – Od 15.2. oslabljena koncentracija usporit će vas u radu ili prouzročiti pogreške u poslovanju. Pozorno čitajte sadržaj dokumenata i provjeravajte iznose novca s kojim rukujete.

Ljubav – Lavovi će zaključiti da veza u koju su ušli prebrzo ulazi u vode ozbiljnog odnosa. Prepustite se osjećajima i ne dopustite da vam glas razuma umanji zadovoljstvo.

Zdravlje – Bit ćete iznimno vitalni i izdržljivi, no vladavina Riba od 19.2. ipak upozorava da usporite tempo i odmarate. Neki će patiti od nesanice i unutarnjeg nemira.

Najbolji dan: 16. februar

Najlošiji dan: 13. februar

Djevica 23.8. – 22.9.

Posao – Okolnosti će testirati vašu odlučnost i izložiti vas povećanom opsegu svakodnevnih dužnosti. Prihvatite ih kao izazov, a ne mrsku obavezu. Mnogo toga sada možete, iskoristite pružene prilike.

Ljubav – Povratak stare ljubavi Djevice trebaju shvatiti kao mogućnost da konačno stave ‘tačku na i’, te da objasne jedno drugome ono što je ostalo nerazriješeno. Možda to bude uvertira u nov, kvalitetniji početak.

Zdravlje – Vrlo ste napeti i treba vam nešto što vas može opustiti. Lagane šetnje ili vožnja sobnog bicikla bi vam koristili. Pripazite na osjetljivu probavu.

Najbolji dan: 18. februar

Najlošiji dan: 15. februar

Vaga 23.9. – 22.10.

Posao – Od 15.2. u povoljnom ste razdoblju za stvaralački rad, učenje, putovanja, trgovinu i obrazovne poslove. Bit ćete uspješni u komunikaciji, pregovaranju i nastupima u javnosti.

Ljubav – Poradite na svom odnosu i obnovite prisnost koja vas je oduševljavala na početku veze. Ustrajte na razgovorima, čak i ako osjetite da partner oklijeva – s vremenom će se otvoriti.

Zdravlje – Nepovoljni Mars u Jarcu može biti uzrokom pada koncentracije i smetenosti kod Vaga. Neki među vama posjetit će liječnika zbog neugodnih i upornih tegoba. Više brinite o sebi.

Najbolji dan: 14. februar

Najlošiji dan: 13. februar

Škorpion 23.10. – 21.11.

Posao – Niste u poziciji u kojoj možete određivati uvjete rada ili finansiranja. Vaša inicijativa i prijedlozi neće polučiti željeni rezultat ili će biti shvaćeni na pogrešan način. prenosi “Hayat“.

Ljubav – Naklonjena Venera i dalje je na vašoj strani te vam otvora put novim ljubavnim pričama. Škorpioni su sad u danima kada je moguća nova simpatija, ali i nova veza koja će ih ushititi.

Zdravlje – U napetom ste razdoblju koje se može nepovoljno odraziti na vaše zdravlje. Bit ćete skloni upalnim procesima, a neke će iznenaditi zubobolja ili tegobe sa sinusima.

Najbolji dan: 13. februar

Najlošiji dan: 16. februar

Strijelac 22.11. – 21.12.

Posao – Imat ćete uspjeha u aktivnostima koje se tiču učenja, pisanja i osmišljavanja novih aktivnosti. Kreativnost će vam biti istaknuta, a vaše sjajne ideje neće proći nezamijećeno. p

Ljubav – Želite li se kome svidjeti ili upoznati, nemojte se sputavati. Vaše šanse bit će veće nego inače, stoga budite prisutni na mjestima gdje se kreće vaša simpatija.

Zdravlje – Naklonjeni Merkur daje Strijelcu mentalnu živost i optimizam pa će vaše veselo raspoloženje tjerati od vas sve bolesti. Dani su odlični za bavljenje sportom ili dijetu s kojom ćete uspješno skinuti kilograme.

Najbolji dan: 14. februar

Najlošiji dan: 17. februar

Jarac 22.12. – 20.1.

Posao – Motivirani ste i učinkoviti. Nadređeni će znati cijeniti vašu predanost radu, tačnost isporuke i izvrsnu radišnost. Više će se oslanjati na vaše ideje i savjete te hvaliti vašu kreativnost i originalnost.

Ljubav – Očekuju vas strastveni trenuci u partnerovu društvu. Više ćete razgovarati o svakodnevnim situacijama i tražiti načina kako da ugodite jedno drugome.

Zdravlje – San će vam biti potrebniji nego ikada, zato odgodite pokoji večernji izlazak i dobro se naspavajte. Jarcima bi se mogle pojačati stare, hronične boljke jer ih iscrpljuje Mars u njihovom znaku.

Najbolji dan: 18. februar

Najlošiji dan: 13. februar

Vodolija 21.1. – 18.2.

Posao – Sedmica je idealan za predan i miran rad te strpljivo čekanje prave prilike za akciju. No od 15.2. kada Merkur uđe u vaš znak, sva zatvorena vrata će vam se početi otvarati, a neki će čak i napredovati.

Ljubav – Bit će vam važno da se dokažete sami pred sobom. Nagoni vas vode u opasnu ljubavnu pustolovinu. U braku će doći do izražaja vaša potreba da sve držite pod kontrolom.

Zdravlje – Bit ćete u punoj formi, veseli i zabavni. Dugo se već planeti nisu tako skladno položili prema Vodoliji kao sada. Stoga ćete uživati u svom stabilnom zdravlju.

Najbolji dan: 19. februar

Najlošiji dan: 14. februar

Ribe 19.2. – 20.3.

Posao – Previše pozornosti polagat ćete na to što drugi misle o vama i tako nepotrebno gubiti vrijeme i energiju. Ne ulazite u posudbe novca ili u nepotrebne dugove, osobito nakon 15. februara.

Ljubav – Odnos s partnerom sve je bolji. Čini se da će razlike među vama pasti u drugi plan. Ujedinit će vas zajednički ciljevi. Oslanjat ćete se jedno na drugoga i bezrezervno podržavati.

Zdravlje – Iako ćete osjećati psihički umor, naklonjeni Mars daje vam dovoljno tjelesne energije koja vam pomaže da se lakše nosite sa stresom. Ribe se ne bi trebale osamljivati jer im treba potpuno suprotno – što više društva.

Najbolji dan: 13. februar

Najlošiji dan: 18. februar


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh