Svaštara

Ljubavni horoskop do 20.02. – Rakovi ne plašite se odbijanja, Škorpije izbjegavajte svađe

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 14. do 20. februara za sve znakove Zodijaka.

Muškarac i žena - Vecernji.hr

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi u ovoj sedmici mogle sklopiti jedno novo poznanstvo koje bi se moglo razviti u nešto više. Sve će zavisiti od vas zato nemojte propustiti priliku. Oni Ovnovi koji su slobodni će imati lijep odnos sa svojim partnerom.

Neki pripadnici ovog znaka koji su u dugoj vezi bi mogli svoju vezu podići na viši nivo. Bik: Ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica za vaš ljubavni život. Pratiće vas dobro raspoloženje koje će poboljšati vaš odnos sa partnerom. Slobodni Bikovi će flertovati bez straha i ustručavanja.

Jedna osoba bi mogla pokazati interesovanje za vas zato budite spremni za jedno novo zanimljivo putovanje. Blizanci: Ovo će biti izuzetna sedmica za vaš ljubavni život. Postojat će strast, dobra komunikacija i spremnost da se razvija u pozitivnom smjeru.

Unesite neke promjene u svoju vezu koje bi mogle poboljšati vaš život i odnos sa partnerom. Rak: U ovoj sedmici ćete biti jako dobro raspoloženi što će imati pozitivan uticaj na vašu vezu. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali razmisliti o tome da naprave prvi korak prema osobi koja im se već dugo vremena sviđa.

Nemojte se plašiti odbijanja. Bar ćete znati na čemu ste. Lav: U vašem ljubavnom životu stvari počinju da se mijenjaju. Vaša veza ulazi u novu eru. Trebali biste ozbiljno porazgovarati sa partnerom, kako biste odlučili o toku vaše veze.

Ako već oboje znate kuda želite da stvari idu, stvari će krenuti putem koji želite. Budite strpljivi i optimistični i nadolazeće promjene će vas zadovoljiti i nagraditi. Djevica: Ova sedmica će biti jako ugodna i povoljna za jačanje vaše veze.

Slobodni pripadnici ovog znaka ne bi trebali odustati od potrage za partnerom. Ne dozvolite da vas nekoliko neuspješnih veza obeshrabri. Nemojte odustati od ljubavi samo zato što vam je srce slomljeno. Vaga: Stvari neće ostati iste u vašem ljubavnom životu, a vi ćete biti ti koji će osjetiti potrebu da ih promijenite. Imaćete priliku da iskusite nove situacije u vašoj vezi.

Ako ste slobodni, usvajate drugačiji način sklapanja poznanstava i promijenite način na koji prilazite ljudima. Škorpija: Ova sedmica bi mogla biti puna strasti i pozitivne energije. Sada je pravo vrijeme da se približite svom partneru i da zajedno savladate prepreke koje su pred vama.

Pred kraj sedmice izbjegavajte da razgovarate o osjetljivim stvarima kako biste izbjegli nepotrebne rasprave i veće svađe. Strijelac: Ovo će biti jako povoljna sedmica da razgovarate sa svojim partnerom o vašoj vezi i zajedničkoj budućnosti.

Ako ste slobodni nemojte propustiti priliku da priđete osobi koja vam se sviđa i kažete kako se osjećate. Neki prijateljski odnosi bi se lako mogli razviti u nešto više. Jarac: Vaše dobro raspoloženje vam neće dati mira i željećete da se zabavite sa svojim partnerom i učinite ga srećnim.

Vaš odnos bi uskoro mogao dobiti jedan jako lijep i pozitivan zaokret. Oni pripadnici ovog znaka koji žele ozvaničiti svoju vezu brakom ne bi trebali čekati. Vodolija: Za vas počinje jedan jako zanimljiv period. Ako ste u vezi mogli biste doživjeti neke promjene koje će vašu vezu učiniti boljom i smislenijom.

Ako ste slobodni spremite se na neke nove i jako zanimljive stvari koje dolaze. Ribe: Vaš ljubavni život će se ove sedmice znatno poboljšati. Imaćete više zabave i apetita da se zbližite sa partnerom i uživate jedno u drugom. Vaša veza uskoro ulazi u novu eru.

Sada možete sagledati stvari iz drugačije tačke gledišta i pomoći da se situacija između vas razvije prema željenom cilju. Ako ste slobodni, vaši odnosi će biti jasniji i moći ćete da shvatite koja vam osoba odgovara, a koja poznanstva treba okončati. prneosi “Infopult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh