Svaštara

Objavljen snimak: Dva mladića uspjela spasiti dijete koje je visilo s prozora na trećem spratu

Dvojica mladića iz Egipta uspjela su spasiti dijete od pada sa trećeg sprata zgrade koja se nalazi u četvrti Ain Shams u Kairu.

Spašavanje - Screenshot

Jedan od svjedoka snimio je trenutak spašavanja djeteta.

Na snimku se vidi kako se malo dijete drži ručicama za prozor stana dok visi s trećeg sprata, dok se mladić iz stana ispod popeo na svoj prozor. Drugi mladić ga je držao za noge.

Mladić je svom snagom uspio da uhvati dijete za noge i jednom rukom ga potom povuče sebi u zagrljaj i uvuče u stan.

Za to vrijeme ispred zgrade su se okupili građani i razvukli deku kako bi pokušali uhvatiti dijete ako ne bi izdržalo dok je visilo s prozora ili ako bi “prevagnuo” mladića koji ga je uhvatio jednom rukom.

Dijete je poslato na ljekarski pregled.

Snimak ovog spašavanja objavljen je na društvenim mrežama krajem januara. Jedan od onih koji su objavili snimak, Mohamed Wanas, prokomentirao je da je sve prošlo “bez ogrebotina”, te je apelovao na građane da ne ostavljaju djecu same u stanu. prneosi “Mostarski“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh