Svaštara

Tri horoskopska znaka praštaju i najveću izdaju!

Prevara je čin koji mnogi ne mogu da oproste, a u nastavku saznajte koji horoskopski znaci su skloni prevazilaženju toga!

Prevara - Blogspot

Varanje voljenje osobe je ozbiljan test. Neki su, suočeni s njom, razočarani i odlaze zauvijek, drugi spremaju osvetu, a postoje i oni koji se pretvaraju da je sve u redu. Da li se prevara može oprostiti – pitanje je o kom se često polemiše, piše Cafe.

U svakom slučaju, to zavisi od svijesti ljudi i kvaliteta njihovog odnosa. Ipak, pošto je ovdje riječ o astrologiji, saznajte koji horoskopski znaci su skloni praštanju prevare.

Vage

Vagom vlada planeta ljubavi i odnosa, Venera. Za ovaj znak, veza sa drugom osobom često je jedna od glavnih tema u životu. Vage ne podnose da donose odluke, ali vole kada su svi zadovoljni sa svime. Činjenica izdaje će ih u velikoj mjeri zbuniti, posebno muškarca Vagu. On može dugo da odmjerava situaciju, pokušavajući da je razmotri sa svih strana i da ne bude vješt u donošenju rješenja. Što je njegova veza bila jača prije izdaje, to je teže. Ipak, ako se partner istinski pokaje, moguće je postići oproštaj.

Ribe

Ovaj znak karakteriše milosrđe, saosjećanje, duhovnost i sklonost da se podlegne iluzijama. Kao i svi vodeni znaci, Ribe imaju pojačanu intuiciju i osjetljivost. Dakle, vrijedi moliti za oproštaj predstavnika znaka Riba, pozivajući se na njegova osjećanja. I tu će se već okrenuti. Muškarac Riba će prije oprostiti ako i dalje gaji osjećanja prema svojoj djevojci, dok žena Riba može biti duboko dirnuta kajanjem.

Rak

Znak Raka je snažno povezan sa porodicom i domom. Muškarci Rakovi su često lakovijerni, ranjivi i vole da ostanu kod kuće. Varanje za ovaj znak je ozbiljan udarac, a to iskazuje dubokim ogorčenjem i ćutanjem. Ako osoba nije ponosna po prirodi, malo je vjerovatno da će zalupiti vrata i otići. Ipak, mnogo će patiti. Neophodno je riješiti problem povjerenja sa njim, a Rak može na kraju oprostiti izdaju.

Djevica

Varanje može posebno da povrijedi ženu Djevicu i da izazove jezivu hladnoću kod muškarca Djevice. Ipak, glavna stvar je da u cijeloj ovoj situaciji predstavnici znaka ne izgaraju u emocijama, već zadržavaju trezven um i objektivnost. To znači da ako njihova veza zaista nešto vrijedi, oni mogu odlučiti da oproste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh