Svaštara

Vodoliju, Lava i Strijelca svi žele u društvu i svi padaju na njihov šarm

Postoje ljudi koji samom svojom pojavom plijene i privlače pažnju. Njih krase harizmatičan duh, prijatnost, sposobnost da uvijek naprave dobru atmosferu i otvoreno srce. Takvi likovi su omiljeni u svakom društvu i za njih važi da su najbolji prijatelji i partneri.

Žena - Srbijadanas.com

Rođene u znaku Vodolije, Lava i Strijelca svi vole, neodoljivi su, šarmantni i osvojit će svačije simpatije.

Vodolija
Njihova mašta je toliko bujna da često prevazilazi stvarnost. Njih uvijek prati zabava i sa njima se najlakše odluta u svijet mašte i fantazije.

Vodolije zauzimaju ozbiljan stav samo kada nekome treba da daju prijateljski savjet. U tim slučajevima odlikuje ih objektivnost, jednakost i pravičnost.

Ponekada umiju da se ponašaju otkačeno, što često nailazi na nerazumijevanje okoline. Duhoviti su i uvijek su poželjni u većem društvu. Dobri su kao motivatori, pošto su i samo vječito motivisani.

Za srećnika koji osvoji njihovo srce Vodolija će sve učiniti kako bi ga usrećila.

Lav
Njhov život obilježen je zabavom, a vođen adrenalinom. Lav voli život, pa vam nikada neće dopustiti da upadnete u rutinu i monotoniju.

Ipak, više od svega Lav voli sebe i da bi bio sretan neophodno je da prvo zadovolji svoje želje, a tek onda će svoju pažnju usmjeriti na druge.

Njihov entuzijazam je zarazan, a ako naučite da ih „razumijete“, njihovi fazoni i dosetke postat će vam beskrajno šarmantni.

Lavovi su romantici koji cene tuđu pažnju, a ako gaji osjećanja prema vama, daće sve od sebe da vam bude najbolji mogući kolega, prijatelj i ljubavnik.

Strijelac
Njihova privrženost i predanost osvojit će vas na prvu loptu, a Strijelac će cam postati prijatelj za cijeli život. Oni nikada neće odati vaše tajne i ostaće vam vjerni po cijenu svega.

Njihova osobina da budu savršeno strpljivi slušaoci učiniće da se ponovo osjećate mladim, jer energija Strijelca prosto zrači i nemoguće ju je ignorisati.

Nikada neće zaboraviti ni jedan trenutak kada ste nešto učinili za njih i uvijek od njih možete da očekujete iskren i prijateljski savjet.

Sa njima se može razgovarati o svemu i nikada se nemojte bojati da će vas osuditi, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh