Svaštara

Neke žene su dobre za zabavu, ali ne za brak – 3 znaka da ćeš uvijek biti ljubavnica nikada supruga

Postoji određen tip žena koje muškarci uzimaju za supruge, a postoje i one koje im služe samo za zabavu i ništa drugo.

Astrologija - Astrosudbina.com

Žene koje muškarci uglavnom biraju za ljubavnice su žene koje su, nakon što su se razočarale u ljubav, izabrale samački život i ne žele da se vežu na emotivnom nivou. Čak i ako se to vremenom promijeni, male su šanse da će ove žene jednog dana uzeti za supruge.

Iako ove žene imaju niz dobrih kvaliteta, često ih prati loš glas, a ni jedan muškarac ne želi takvu ženu pored sebe. Pogledajmo koja su to tri znaka koja odaju ženu koja će uvijek biti samo ljubavnica, nikad supruga.

1. Potpuna zavisnost od muškarca; Ovaj tip žene se uvijek trudi da bude dostupna za svog muškarca, pa će zapostaviti svoje prijatelje, porodicu, pa čak i posao kako bi našla vremena za njega. Ona sve svoje planove i interese prilagođava samo muškarcu.

Sa ovakvim ženama muškarci se mogu dugo zabavljati, ali ne žele za suprugu ženu koja nije sigurna u sebe i koja ne zna samostalno donositi odluke. ž

2. Vulgarno ponašanje; Žene koje se vulgarno oblače i ponašaju su muškarcima privlačne i zanimljive za zabavu, ali ne i za porodični život.

Njima treba žena koju će sa ponosom pokazivati drugima, a ne žena koje će se sramiti zbog njene vulgarnosti. Iako ove žene mogu ostvariti mnoge njihove fantazije i zadovoljiti njihove potrebe, male su šanse da će ovu ženu izabrati za suprugu.

3. Lako dostupna; Malo koji muškarac će odbiti ženu koja mu se sama nudi i koja pokazuje da može da je ima kada god poželi. Čak i ako ova žena u jednom trenutku poželi nešto više i ozbiljnije od muškarca, on će je ostaviti bez razmišljanja i naći drugu.

Ženu lakog morala muškarci ne žele za svoje supruge. Mnoge žene same svojim ponašanjem pokazuju i dozvoljavaju muškarcima da se zabavljaju i poigravaju sa njima. Ako želite biti žena koju će muškarci birati za svoju suprugu, a ne ljubavnicu, morate poraditi na svojim moralnim vrijednostima i pokazati muškarcima da ste ozbiljna žena koja želi porodicu i dom, a ne samo avanturu i zabavu,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh