Svaštara

OGLASIO SE OTAC TRAGIČNO NASTRADALE MISICE: BILA JE TUŽNA, A OVO JE UZROK SMRTI

Bivša miss Amerike Cheslie Kryst (30) u nedjelju ujutru oduzela je sebi život skokom sa solitera u New Yorku samo nekoliko sati nakon što je na društvenim mrežama objavila poruku: “Neka vam ovaj dan donese odmor i mir” i time šokirala javnost.

Cheslie Kryst - Hayat

Smrt bivše misice SAD proglašena je samoubistvom, potvrdila je u utorak njujorška kancelarija glavnog medicinskog istražitelja. Imala je 30 godina.

Otac mlade misice koja je skočila u smrt sa nebodera na Manhattanu u nedjelju ujutro rekao je da je njegova kćerka bila “čista”, da nije koristila drogu ili alkohol i da je vjerovatno neka vrsta depresije dovela do toga da oduzme sopstveni život.

Bila je čista koliko se može biti, nije uzimala nikakve lijekove ili lijekove na recept, nikad nije imala problema sa zloupotrebom supstanci, mislim da je to imalo mnogo veze sa porodičnom disfunkcijom, ona je bila tužna – rekao je u utorak za “The Post” otac misice.
Rodney Kryst je bivši poljski američki bodibilder. On i njena majka, April Simpkins, direktorica ljudskih resursa, raskinuli su se kada je Cheslie bila mlada, a njena majka se ponovo udala. Rodney i April imali su četvero djece zajedno.

U ponedeljak je njen djed, Gerry Simpkins rekao da je porodica ogorčena zbog gubitka.

Umrijeti tako brzo je poražavajuće – rekao je Simpkins u ponedjeljak.
Tako je teško zamisliti da je jednog minuta ovdje, a jednog trenutka ne. I znaš da je jedini način da je ikada ponovo vidiš kada i sam umreš.

Lijepu misicu je policija pronašla u nedjelju oko 7:15 sati na zemlji ispred zgrade gdje je živjela na devetom spratu. Bila je sama kada je tog jutra skočila sa otvorene terase.

Njena porodica je objavila izjavu nakon njene smrti.

Veoma smo tužni zbog smrti naše voljene Cheslie. Njeno veliko svjetlo je inspirisalo druge širom svijeta svojom ljepotom i snagom. Brinula se, voljela, smijala se i sijala. Cheslie je oličavala ljubav i služila drugima, bilo kroz svoj rad kao advokat koji se bori za socijalnu pravdu, kao miss SAD-a i kao voditelj na Ektra. Ali što je najvažnije, kao kćerka, sestra, prijatelj, mentor i kolega – znamo da će njen uticaj i dalje da živi. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh