Svaštara

FEBRUAR DONOSI PARE I USPJEH: Ova 3 znaka će napuniti svoje novčanike

Za ove horoskopske znakove dolazi više nego povoljno vrijeme, sada samo treba dobro odigrati poteze.

Novac - Magazin.ba

Bik

Vama su uspjeh i novčani dobitak zagarantovani ovog mjeseca. Jedino šta treba da uradite maksimalno se posvetite svakoj obavezi, dajte sve od sebe i budite studiozni. Pomoć kolega je uvijek dobrodošla , ali vi sada želite sve sami. Uspjeh i finansijsi dobitak vas čekaju krajem mjeseca.

Blizanci

Vama je jako izražena intuicija što vas dovodi do velikog poslovno finasijskog uspeha! Nemojte se osvrtati na prošlost. Kontakte koje sada ostvarite zasigurno vam otvaraju put odličnu biznis karijeru. Ako imate nadređene sada im izložite sve svoje ideje kao i ciljeve koje želite da ostvarite! Posle 15-og se suzdržite od pespotrebnog trošenja novca. prneosi “Novi“.
Škorpija

Vama slijedi ozbiljan finansijski dobitak, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kada je riječ o privatnom očekujte da dobijete neočekivano novčano naslijeđe! A neko čiji ste dug zaboravili sada vam vraća sa kamatom. Poslovni svijet vas posmatra već neko vrijeme i daje vam novčanu nagradu koju ste zasluži. Naporno ste radili i to se cijeni. Sada vaš trud i rad izlaze u prvi plan!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh