Svaštara

DANAS JE ČAROBNI DATUM: Pripremite se za čuda. Magičan niz dvojki najavljuje velike promjene, ali pripazite na jednu stvar!

Nakon gotovo histerične 2021., koja je bila izuzetno nesigurna i nestabilna, započela je godina stabilnosti i ravnoteže, obitelji i ljubavi, ali i godina povezivanja. Godina 2022. donijet će nekoliko dana u kojima će se dogoditi čarobna kombinacija brojeva.

Brojevi - Korisno.net

Prva i jedna od najzanimljivijih kombinacija događa se na današnji dan, 2.02. 2022. godine. A pet dvojki u nizu ponovit će se još jednom – u nedjelju 20. veljače, a čak sa šest dvojki počastit će nas datum 22.2.2022. godine.

U numerologiji broj 2 je broj ravnoteže, povezan je s harmonijom, balansom i suradnjom, društvenosti, simbol je prilagodljivosti, obzira, vjere i odnosa. Taj broj predstavlja dualnost, rad s drugima i stvaranje sklada između odnosa s našim unutarnjim i vanjskim svijetom. U astrologiji se ovaj broj povezuje sa znakom Bika, a vladar mu je Jupiter. Na istoku ga smatraju izrazito sretnim brojem.

Mnogim ljudima dan pun dvojki može probuditi kreativni duh, tako da su takvi dani idealna prilika za stvaranje.

Ne sklapajte ugovore
No, ono što nije prikladno na današnji dan, prema numerolozima, jest sklapanje bilo kakvih ugovora i kupovina skupih stvari. Mogli biste previdjeti greške koje ste otkrili prije neki dan ili donijeti impulsivnu odluku koja bi se kasnije pokazala lošom, zato sve veće odluke ostavite za neki drugi dan.

Numerolozi ovaj niz dvojki opisuju kao dan novog početka, odnosno korak k životu kakav želite. Posebno značenje ima za žene jer se broj 2 povezuje sa zemaljskom, ženskom energijom, pa žene na današnji dan mogu očekivati izuzetna događanja. Na današnji dan započinju promjene usklađene s jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

To je navodno i odličan datum za začeće i svima koji žele proširiti obitelj ovo je odličan trenutak.

Shvatit ćete pogreške
Kada vidimo da se broj 2 uvijek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak da je vrijeme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svijetom oko nas. To može biti znak da je vrijeme da uskladimo svoj unutarnji i vanjski svijet. Kako je broj 2 i simbol ravnoteže i smirenosti, datum 2.2.2022. može značiti da tim kvalitetama treba sada i stremiti.

Današnji datum posebno je značajan za poslovne ljude, jer će neki njihovi prijedlozi biti pohvaljeni i prihvaćeni, a samostalni poduzetnici će uspjeti realizirati svoje poslovne ideje. Ipak, dvojke koje se ponavljaju ukazuju na to da moramo napredovati polako i stabilno, jer ovo je vrijeme za strpljenje i lagani tempo.

U numerologiji postoje takozvani datumi ogledala, oni koji se preslikavaju kao u ogledalu. Prvi takav datum je baš 2. 2. 2022. Vjeruje se da su ovi datumi preteče promjena u životu i mogu značajno utjecati na sudbinu. Niz 2- 2- 2- 2- 2 navodi ljude da preispitaju svoje vrijednosti i život uopće. Netko će shvatiti svoje pogreške, a netko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom smjeru i radikalno će promijeniti putanju svog razvoja, prenosi dnevno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh