Svaštara

OSOBE ROĐENE U FEBRUARU IMAJU POSEBNU MOĆ: Ako ste među njima, OVO obavezno pročitajte

U astrologiji, planete Saturn i Uran vrše zajednički uticaj na ljude rođene u znaku Vodolije i daju im mudrost i sabranost, kao i duh nezavisnosti i buntovništva

Dva osnovna uticaja dominiraju životom ličnosti rođene u ovom znaku: onaj trom i konzervativan Saturn, s jedne strane, i dinamičan i progresivan uticaj Urana s druge.

Pokrenuta sukobom ovih dveju snaga, priroda ovih osoba postaje elastična, inteligentna, jake intucije, i apsolutno lišena predrasuda.Vodolija se može definisati kao izrazito “nekonvencionalan” znak, zato što nema nikakvih predrasuda i zbog svoje karakteristične genijalnosti.

Ona snažno teži ka tome da postigne potvrdu svojih ideala i svojih ličnih pogleda na život, pa ostvarenje svojih “revolucionarnih” ideja često predstavlja vrednost od najvećeg značaja za rođene u ovom znaku. Bez obzira na ove osobine, Vodolija poseduje upadljivu sposobnost prilagođavanja okolnostima i uvek poštuje mišljenje drugih.

Sposobna da usvoji najozbiljnije i najdublje sadržaje, da razvije intenzivan unutrašnji život, ličnost rođena u znaku Vodolije ne odustaje od urođene slobode u akciji i od nezavisnog duha što čini ove ljude ekstremnim individualistima.Vodolija brani svoje projekte i inicijative “golim nožem” usmerenim prema svakom ko ih napada. Istovremeno, ništa je ne može navesti na strmoglave akcije ili na odluke koje nisu prethodno dobro promišljene.

Ove osobe tako ispituju i dugo analiziraju svaku situaciju i svaki argument, naročito kad je reč o značajnim odlukama za njihovu ličnost. Ne odustaju, pak, da dodaju svemu originalnu crtu, čak i kad su svesne da svojim ponašanjem navlače nerazumevanje okoline. Ovakvi Ijudi ne oklevaju da izvuku profit iz novih iskustava, pa i onda kad su ubeđeni da samo njihov rezon može proceniti vrednost neke odluke ili određenog stava.Vodolija mora ipak da se čuva jedne opasnosti: njena želja da uvek otkriva nove horizonte ponekad je usmerava na pogrešne staze, pišu Astrousluge.com

Kada se to dogodi i kao posledica, stvore se prepreke koje ometaju njene planove, ona gubi prisustvo duha, smesta se uznemiri, postaje zatvorena, poprima stavove “neshvaćene ličnosti” i, ponekad. postaje predmet opasnih fiks-ideja.

Vodolija se ne ponaša uvek na ovako ekstreman način, ovako ekstravagantno. Naprotiv, često je sposobna da se mudro postavi i pred najtežim problemima, zahvaljujući svojoj izuzetnoj elastičnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh