Svaštara

ZA OVA 3 ZNAKA POČINJE PERIOD LUDAČKE SREĆE: Sve do 2025. godine novac će se lijepiti za njih,a sreća će ih pratiti u stopu!

Položaj zvijezda i planeta će u naredne 3 godine ići na ruku ovim znakovima. Pred njima je period u kojem će sa lakoćom postizati zacrtane ciljeve. Uz malo truda njihov život će postati baš onakav kakvim su ga zamišljali.

Djevojka - Yimg!

Ukoliko spadate u ovu grupu pravi ste sretnici:

BIK

Najviše uspjeha Bikovi će imati na polju ljubavi. Oni slobodni će upoznati osobu koja će ih zaintrigirati, a ispostaviće se da je to osoba sa kojom žele da provedu ostatak života. Oni zauzeti ulaze u jedan miran period u kojem će vladati ljubav, mir i sloga sa partnerom. Takođe, i na poslovnom planu će vam cvjetat i ruže. U naredne 3 godine idealan je period da zpočnete biznis o kojem već dugo razmišljate.

LAV

Novac će se prosto lijepiti za Lavove u naredne 3 godine. Vaš rad i trud će konačno biti primijećen i možete očekivati povišicu. Sve što započnete dobro će vam ići. Osjetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve sfere njihovog života. U sljedeće 3 godine biće nezaustavljivi, pa bi to trebalo maksimalno da iskoriste.

DJEVICA

Ne gubite vrijeme u naredne 3 godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršite nove veštine. Pred vama je period koji treba maksimalo iskoristiti. Svi će vam se diviti i zavidjeti, a za to će imati dobre razloge. Plijenićete dobrim izgledom, pozitivnom energijom i rapoloženjem. Lako ćete savladavati sve prepreke. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh