Svaštara

Blizanci, Rak i Vaga se prebrzo zaljubljuju, najčešće na sopstvenu štetu

Neki ljudi uspijevaju da zadrže zdrav razum i zaljube se postepeno, ali kada su u pitanju ovi horoskopski znaci, ništa ne ide sporo.

Oni prosto lete na krilima ljubavnog zanosa. Srljaju po svaku cijenu.

Neki znakovi svima daju šansu i trude se da u svemu vide dobro, zbog čega se mogu brzo zaljubiti.​ A kada se zaljube, ne vide dalje od nosa. Ukoliko ih neko ne ‘otrijezni’ ostaće opijeni ljubavlju koju su iskonstruisali u svojoj glavi i zaglaviće se bez namjere da to i priznaju.

Blizanci
Društveni, zabavni i sposobni da razgovaraju sa bilo kim u bilo kojoj situaciji. Taj razgovor ih može skupo koštati. Na primjer, emocija.

Upravo zbog svojih društvenih vještina, Blizanci vrlo brzo sklapaju prijateljstva, a ako pronađu osobu koja može da prati njihov ritam, još brže će se zaljubiti. I srljaće bezglavo. Po bilo koju cijenu.

Rak
Emotivci koji se brzo zaljube, čak i kada zaista nema razloga za to. Oni će naći razlog, iskonstruisati ga. Osmislit će sami za sebe ljubavnu priču.

Rakovi žive u svom svijetu i skloni su fantaziji, a ako ih neko ne vrati u stvarnost, brzo se vežu za osobu koju smatraju idealnom za ljubav. Teško se pokolebaju u tom ‘idealnom ljubavnom odnosu’. Osim ako ih neko blizak njima ne otrijezni i vrati u stvarnost.

Vaga
Vage svima daju šansu i trude se da u svemu vide dobro, zbog čega se vrlo brzo mogu zaljubiti. Vage kreću od sebe i misle da su svi kao one. Otvorene za sve a posebno za ljubav.

Zbog svoje popustljivosti često se zaljubljuju u ljude koji su potpuno drugačiji od njih. Nekada to i ne primete. Samo se zaljube i kasnije pate, ako ikada shvate i prihvate da su zavoljele osobu koja im ne uzvraća istom mjerom i na isti način, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh