Svaštara

SJEĆATE SE ZUMBUL-AGE? ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM: Godine su učinile svoje, evo kako sada izgleda NEKADAŠNJI ZAVODNIK (FOTO)

Turska serija “Sulejman Veličanstveni” snimana je od 2011. do 2014. godine.

Kada je počela sa emitiranjem na našim prostorima, svojim likovima je prikovala ljude za male ekrane.

Prošlo je 9 godina od početka snimanja, pa pogledajmo kako glumci danas izgledaju:Sultan Sulejman (Halit Eregnc)

Ikan Yalabık – Ibrahim-paša je turski glumac rođen u Istanbulu, 13. decembra 1978. godine.

Ostao je upamćen po ulozi Ibrahim-paše Pargalije u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“.

Diplomirao je na pozorištu na Državnom konzervatorijumu Univerziteta u Istanbulu. Pojavio se u više od dvadeset filmova od 2001. godine.

Zvuči potpuno nestvarno da turska glumica Nebahat Čehre, koju smo gledali u seriji “Sulejman Veličanstveni” u ulozi majke sultanije, ima 76 godina. Svojim izgledom, linijom, modnim stilom i prije svega veselim duhom ni po čemu ne odaje da je u osmoj deceniji života.


Prije 9 godina glavna glumica serije “Sulejman Veličanstveni” bila je Hurem, ali ona o kojoj se nepravdeno manje pisalo jeste njena suparnica Mahidevran. Ova turska glumica danas je prava ljepotica, i važi za jedno od najljepših lica Turske!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh