Svaštara

POJAVILA SE NOVA TEORIJA OKO NESTANKA MATEJA PERIŠA: ZAŠTO SE MIJENJA BROJ PRATITELJA NA NJEGOVOM PROFILU

I 24. dan potrage za nestalim Matejem Perišem, nove informacije daju se na kapaljku.

Matej Periš - Screenshot

Upravo zbog toga konstantno se pojavljuju brojne teorije zavjere kako bi objasnili poneke nejasnoće u vezi cijelog slučaja, a nova teorija tiče se njegovog profila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, od 31. decembra pa sve do danas njegov se broj pratitelja konstantno mijenja. Ali i za to postoji logično objašnjenje.

Neki imaju teoriju da je živ i da se iz tog razloga mijenja broj ljudi koje on prati, a u stvari se radi o tome da je Matej možda prije nestanka nekome poslao zahtjev za prijateljstvo pa ga je taj netko tek sad prihvatio – kazao je izvor za Srbiju danas i dodaje da se broj pratitelja mijenja i ukoliko netko deaktivira profil jer se tada smanjuje brojka.

A upravo brojni njegovi prijatelji deaktivirali su svoje profile u posljednje vrijeme.

Neki čak vjeruju da je Matej negdje živ i da sam to radi. Nažalost, za takva uvjerenja nema nijednog dokaza – napomenuo je izvor.
Jučer se doznalo kako mu je Viber račun bio aktivan u petak u 21.53 sati, ali srbijanski mediji pišu i da je mogući razlog da je policija bila prijavljena na njegov račun kako bi provjerili komunikaciju iz prijašnjih dana do nestanka, piše Večernji list.

Podsjetimo, Matejev mobitel posljednji je put lociran 31. decembra u 2.40 sati nakon ponoći kod Velikog ratnog ostrva, a od tada su mnoge snimke izašle u javnost, koje pregledavaju policajci kako bi napravili rekonstrukciju njegovog kretanja. Matej je te večeri izašao iz kluba Gotik i na posljetku došao do Save, odakle mu se gubi svaki trag. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh