Svaštara

Sofijin “trik” za prvi izlazak s muškarcem podijelio TikTok: Kako te nije sramota

Sofia Franklyn, jedna od zvijezda na TikToku te voditeljica jednim je savjetom podijelila mišljenja svojim obožavatelja.

Sofia Franklyn - Instagram

Tako je objavila da, kada izađe na prvi sastanak, uvijek sebi pošalje piće od “tajnog obožavatelja” – kako bi njen partner bio svjestan da je žele i drugi.

“Kada krenem do toaleta, platim šankeru da mi pošalje piće od ‘anonimnog obožavaoca’, da bi moj partner video da imam i druge opcije. Muškarci vole zdravu konkurenciju”, opisala je ona u videu koji je pregledan više od dva miliona puta.

U komentarima je priznala i kako je nekoliko puta sama sebi poslala cvijeće – jer smatra da je taktika “zavođenja” u stvaranju tzv. ljubavnog trougla.

Međutim, izazvala je podjeljene reakcije.

“Ovo bi moglo da funkcioniše u mnogim situacijama”, “Ti si ikona”, “Sigurno ću ovo isprobati sljedeći put” – glasili su neki od njih.

Međutim, nekima se ideja nije dopala.

“Zar vam ovo nije toksično?”, “Kako te nije sramota da to tražiš od konobara? Ja ne bih mogla”, “Nesigurna si” – napisali su joj drugi.prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh