Svaštara

MAJKA JE TANJU ZATEKLA MRTVU U SOBI: UZROK NJENE SMRTI JE MISTERIJA I ZA LJEKARE

Natanja Bruk (23), koju su prijatelji zvali Tanja, poluprofesionalna igračica video igara, pronađena je mrtva u svojoj sobi u Kentu. Ona je provela noć igrajući igrice sa prijateljima, a majka ju je pronašla ujutru mrtvu sa slušalicama u ušima Kobne večeri družila se sa prijateljima preko Interneta, popila je jednu votku pomiješanu s gaziranim pićem, nakon čega se požalila da joj je loše.

Hitna pomoć - Kurir.rs

Dženi Bruk, majka djevojke, ujutru je ušla u sobu i odmah uvidjela da nešto nije u redu sa kćerkom i pozvala je Hitnu pomoć.

Tanja mi je bila kao najbolja drugarica. Uvijek smo sve pričale jedna drugoj. Sve mi je govorila, čak i ono što nisam željela da znam. Tanja je uvijek mirila ljude i sprječavala ih da se svađaju. Bila je zaista nevjerovatna. Još uvijek mi je teško, ona je bila svjetlost u mom životu, rekla je neutješna majka.
Iako nakon njene smrti nije utvrđen tačan razlog tragičnog ishoda, majka je ljekarima rekla da je Tanji sa 6 godina dijagnostifikovana epilepsija. Obdukcijski nalaz pokazao je da nije bilo oštećenja nijednog od njenih organa u tijelu i patolog nije uspio da otkrije tačan uzrok njene smrti.

U izvještaju je ipak navedeno da je napad epilepsije doveo do smrtnog ishoda. Tanja je bila dobra igračica, a voljela je i da pjeva. Ona se čak pojavila i u nekoliko emisija koje traže talente. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh