Svaštara

Evo gdje ne bi trebalo da stoji ogledalo u stanu

Često i ne razmišljamo gdje je idealno mjesto u našem domu da postavimo ogledalo, već se vodimo time da nam baš na tom mjestu odgovara da se šminkamo ili odmjerimo sebe prije nego što istrčimo napolje.

Ogledalo - Atma.hr

Ipak, po feng shui konceptu uređenja prostora ima svoje značanje, svrhu i moć pa je od velikog značaja gdje postavljamo svaki detalj u domu, a ogledalo posebno.

Zašto nije dobro imati ogledala u spavaćoj sobi?
Čini nam se sasvim praktično da ogledalo imamo u spavaćoj sobi, međutim, prema Feng šui vještini, to nikako nije dobro, pogotovo ako je ogledalo okrenuto prema krevetu. To se tumači kao prizivanje i mijješanje drugih ljudi u bračnu zajednicu, i donosi mogućnost preljube.

Stručnjaci iz ove oblasti upozoravaju i da ogledala u spavaćoj sobi donose lošu energiju i mogu biti krivac za loš i nemiran san.

Ogledala podstiču atktivnost, a spavaća soba je mjesto gdje želimo mir i skupljamo energiju za aktivnosti koje nas čekaju tokom dana. prneos e”Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh