Svaštara

Rođene u znaku Bika, Raka, Vage i Jarca su djevojke iz snova i muškarci ih obožavaju

Kada je u pitanju pronalaženje trajne ljubavi, postoje određene osobine ličnosti koje muškarci traže u ženi sa kojom se zabavljaju.

Ljubav - Astrosudbina.com

Odabir pravog partnera ponekad može biti težak. Međutim, postoji nekoliko znakova Zodijaka u kojima se rađaju najbolje djevojke.

Bik
Upoznavanje sa ženom Bikom odvešće vas u novu dimenziju, punu ljubavi, strasti i burne akcije. Ona veoma ozbiljno shvata posvećenost.

Ove žene vole finije stvari u životu, a sve su o atmosferi i luksuzu. Uprkos njihovoj avanturističkoj prirodi, ponekad mogu postati lijene. Ali ako je i lijena, ona je i dalje razigrana.

Natjerajte je da se pomjeri, nasmijte je i ona će se razdrmati u kojem god bedaku da je bila.

Rak
Poznato je da su Rakovi najodaniji od svih zodijaka. Nijedan drugi slučajni momak ne može da joj skrene pažnju sa njenog partnera. Oni su uvijek na duge staze. Svoje odnose shvataju ozbiljno.

Imaju sjajan osjećaj za humor. Pa, ko ne voli djevojku koja ga zasmijava?

Djevojka rođena u znaku Raka obasuće vas svom ljubavlju ovog svijeta.

Vaga
Pod vladavinom planete ljepote, žene Vage su izvor ljepote i zadovoljstva. One su prirodno otvorene i sa njima je lako razgovarati.

Vaga je nesebična i uvijek misli na druge prije sebe. Ona će duboko brinuti i potpuno vam se posvetiti.

Ona je ta koja će vas potapšati po ramenima kada dođete kući, pitati kako vam je prošao dan, a pritom se neće ni najmanje pretvarati.

Jarac
Žena Jarac će vas izluditi od trenutka kada je ugledate. One su zabavne i zapravo od najboljih ljudi za zabavu.

Ona će stajati uz svog partnera kroz sve oluje i pobrinuti se da zajedno dosegnete zvijezde.

Ako želite dinamičnog partnera koji vam može pomoći da se snalazite u društvenim situacijama dostojanstveno i graciozno, ovo je žena za vas, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh