Svaštara

11. FEBRUARA POČINJE PRAVI HAOS: Evo kome će se sve okrenuti naopačke – TEŠKO VRIJEME JE PRED NAMA

Astrolozi su predvidjeli da će u februaru biti četiri “opasna” dana koji mnogima mogu donijeti probleme i previranja. Međutim, oni ne moraju nužno biti takvi, mnogo zavisi od toga kako se osjećate u vezi sa dešavanjima.

11. februar – Merkur u konjunkciji sa Plutonom

Konjunkcija je najdisharmoničniji i najagresivniji aspekt planeta. U toj poziciji, tj. na istoj strani Zemlje biće i Merkur i Pluton 11. februara i nalaziće se veoma blizu jedan drugom. Kao rezultat toga, dobijamo veoma stresan i dinamičan dan u kome sve može da krene naopako. Ne oslanjajte se na sreću, jer možda je uopšte neće biti. Ovo je dan kada nas vode čista logika i razum treba da vode vaše postupke, i ništa drugo.

16. februar – Venera u konjukciji sa Marsom i punim Mesecom

Još jedna konjukcija, između Marsa i Venere stiže nam 16. Februara. Prema nekim astrolozima ovo može biti čak i opasniji dan od 11. februara, jer će pun Mjesec u Lavu dodati probleme. Energetski sukob Venere i Marsa sugeriše da nas očekuje nagli pad produktivnosti u poslu i u ljubavnoj sferi, kao i brzo nestajanje energije. Ove srede astrolozi vam savjetuju da radite samo jednostavne stvari i da se ne bavite novim projektima.

24. i 25. februar – opadajući mjesec u Strelcu

Astrolozi su analizirali položaj planeta i došli do zaključka da će nam ovaj položaj donijeti mnogo problema. Potrudite se svim silama da ne kupujete skupe stvari jer vas Mesec može namamiti da bespotrebno trošite, zbog čega kasnije možete zažaliti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh