Svaštara

Ove dvije stvari najviše privlače žene a nisu izgled i novac

Kada se sa nekim upoznajemo prvo što čujemo jeste njegov glas. Pomoću njega žena može da otkrije da li je on dominantan tip koji je siguran u sebe ili stidljivko koji će čekati da ona prva krene u “akciju”.

Muškarac i žena - Blogspot.com

Nije tajna da žene i muškarci imaju potpuno drugačije kriterijume kada je u pitanju fizička privlačnost. Iako izgled muškarca kod žena igra važnu ulogu, istraživanja kažu da to nije od presudnog značaja za dalju vezu.

Naime, ustanovljeno je koje dvije karakteristike kod muškaraca najviše privlače žene.

Riječ je o glasu i mirisu.

Muškarac može izgledati poput najpoželjnijih holivudskih glumaca, ali to često nije dovoljno da ga žena primijeti.

Međutim, u trenutku kada progovori, to može sve da promijeni. Istraživači kažu da glas može da pokaže određene osobine muškaraca, možemo da osjetimo da li je muškarac dominantan, siguran u sebe ili pak skriva neke nesigurnosti.

Miris je druga karakteristika koja igra važnu ulogu u razvoju privlačnosti.

Istraživači kažu da ljudi vekovima raspoznaju jedni druge na osnovu mirisa, a muškarac koji lijepo miriše kod žene budi prijatne emocije.

Ove dvije karakteristike na ženu utiču mnogo više od fizičkog izgleda nekog muškarca. prneose 2Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh