Svaštara

Stariji muškarci su muževniji i sigurniji u sebe – 15 razloga zašto žene radije biraju starije muškarce

Mnogim ženama su stariji muškarci mnogo privlačniji od muškaraca njihovih godina, a mnogi se pitaju zašto.

Ljubav nema granica - Wherewomenchaseyou.com

Pa reći ću vam, iz ličnog iskustva, zašto su meni stariji muškarci privlačniji. Prije svega smatram da su stariji muškarci muževniji i sigurniji u sebe te da mogu mnogo toga ponuditi ženi, što joj muškarac njenih godina ne može ponuditi.

Nekima razlika u godinama može biti problem, ali ako se zanemare godine, veza sa starijim muškarcem može biti jako dobra. 1. Stariji muškarci su muževniji; Stariji muškarci nose jednu posebnu energiju koja pokazuje njihovo samopouzdanje i iskustvo.

Oni imaju sve ono što jedan muškarac treba da ima. Snagu, odlučnost, inteligenciju i mudrost. Po mom mišljenju, mnogi muškarci sa godinama postaju samo bolji. 2. Zreliji su; Stariji muškarci su zreliji i nikada ne prave dramu oko nekih nevažnih stvari što mlađi muškarci često mogu činiti.

Oni razumiju važnost granica i poštuju vaše vrijeme. Kada se javi problem on traži rješenje i ne gura stvari pod tepih. 3. Znaju šta žele; Stariji muškarci imaju jasan cilj u životu. Oni tačno znaju šta žele i kako to da dobiju.

Ako se sviđate starijem muškarcu on neće sjediti skrštenih ruku već će vam odlučno prići i reći sve šta želi da vam kaže. 4. Imaju životno iskustvo; Stariji muškarci iza sebe imaju karijeru i ostvaren život što je jako važno. Ženi je potrebna sigurnost a stariji muškarac joj to može pružiti.

Takođe, on će biti ljubavnik kakav vam je potreban koji će vas voditi i naučiti vas novim stvarima. 5. Cijeni život; Stariji muškarci ne traže privremeno uzbuđenje i žele nešto što će trajati. Oni su svjesni da život prolazi i žele ga iskoristiti najbolje što mogu.

6. Spremni su da se vežu; Stariji muškarci su već mnogo toga prošli i znaju šta žele i koga žele pored sebe. Oni se ne bolje predanosti i spremni su da se vežu kada se pojavi prava osoba. 7. Brižni su; Stariji muškarac će se prema vama ponašati kao džentlmen sa ljubaznošću i poštovanjem.

Za njega vi ćete biti biće koje treba zaštititi i daće sve od sebe da ispune vaše želje. 8. Neće vas razočarati; Mlađi muškarci često ne znaju kako da se nose sa problemima i često svojim postupcima razočaraju ženu. Od starijeg muškarca to nećete doživjeti.

9. Sigurniji su u sebe; Stariji muškarci imaju mnogo životnog iskustva i znaju kako da flertuju kao profesionalci. Ako mu se sviđaš, to je već gotova stvar. Ništa ga neće spriječiti da privuče vašu pažnju. 10. Jako su privlačni; Stariji muškarci mogu biti jako privlačni posebno ako vode računa o sebi i svom fizičkom izgledu.

Pogledajte samo najveće holivudske zavodnike. Mnogi od njih su u zreloj dobi, ali su i dalje jako privlačni pripadnicama ljepšeg pola. 11. Više poštuju žene; Stariji muškarci više poštuju žene i uvijek će imati u vidu vaše želje i potrebe.

Vi za njega niste samo djevojka već ljudsko biće koje je podjednako važno kao i oni. 12. Znaju kako komunicirati; Sa starijim muškarcem uvijek možete razgovarati o svemu. on će vas uvijek saslušati i dati vam savjet ako vam je potreban.

Oni su svjesni da se ništa ne može riješiti bez komunikacije. 13. Finansijski su sigurni; Kao što smo već rekli mnogi stariji muškarci već imaju izgrađenu karijeru te su stambeno i finansijski osigurani. Oni vam mogu ponuditi sigurnost koju ne možete dobiti od mlađih muškaraca.

14. Veza sa njima može biti jako zanimljiva; Iako bi vas mnogi mogli osuđivati zbog razlike u godinama, nemojte dozvoliti da to utiče na vašu vezu. Ovo nije pogrešno, ali ipak budite sigurni da vam se ta osoba zaista sviđa, a ne samo ono što ona predstavlja.

15. Opušteniji su; Stariji muškarci nemaju problem sa samopoštovanjem. Prilaze vam s povjerenjem i razgovaraju s vama opušteno jer ih žene ne plaše. Ženska ljepota in intelekt za njih nije nešto čega se treba plašiti već nešto što treba osvojiti. prneosi “Infopult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh