Svaštara

Dajte mu razlog da se svaki dan zaljubi u vas – 3 kvalitete koje muškarci vole i cijene kod žena

Mnogo je slučajeva kada muškarac i žena nastave živjeti zajedno samo zato što su navikli jedno na drugo iako između njih više nema osjećanja.

ljubav - Vecernji.hr

Nakon toliko vremena koje su proveli zajedno ne žele da se rastanu jer žele ostatak života provesti bar sa osobom koju poznaju. Međutim, postoji način da žena navede muškarca da se zaljubi u nju svaki dan iznova, čak i ako su dugo zajedno i čini im se da su osjećanja izblijedila.

Ljubav ne smije postati navika. Muškarcu je potrebno nešto novo i zanimljivo što će ga održati zainteresovanim. Postoje neke kvalitete kod žene koje muškarci posebno vole i cijene. 1. Prva ženska kvaliteta je njena sposobnost da se mijenja.

Ne mislimo na to da se žena mijenja i prilagođava muškarcu. Žena treba da se razvija i radi na sebi. Samo tako će se muškarac moći zaljubiti u nju svaki dan na nov način. Žena mora da se mijenja iznutra, da stiče nova iskustva, da bude zanimljiva.

U suprotnom će muškarac potražiti drugu koja će mu biti zanimljivija od njegove žene. 2. Druga kvaliteta koja je jako važna je sposobnost za pronalaženje kompromisa. Muškarci ne vole svađe i neće tolerisati žene koje stvaraju sukobe bez potrebe.

Žena bi trebala biti u stanju naći kompromis, treba da zajedno sa muškarcem nađe rješenje koje će odgovarati oboma. Svaki muškarac pored sebe želi ženu koja može mirno naći izlaz iz svake svađe i teške situacije u kojoj se nađu,pišeInfpult

Ne kažem da žena treba da se podređuje muškarcu, već da nađu kompromis kojim će ovoje biti zadovoljni. 3. Poslednja kvaliteta koja je muškarcima jako važna je da žena daje ljubav i mir. Da biste dobili ljubav morate biti u stanju pružiti ljubav. Muškarcu je potrebno da osjeti da je prihvaćen i voljen.

Ako žena nije u stanju davati ljubav ne može očekivati od muškarca da joj pruži ljubav koju želi. Osoba koja je u stanju da voli u stanju je dati mir i harmoniju svom partneru. Ako žena voli muškarca i poklanja mu svoju pažnju i nježnost veće su šanse da će njihova ljubav biti trajnija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh