Svaštara

Ovo je žena sa najdužim nogama na svijetu: Gdje god dođe, u centru je pažnje

Zdrav život je norma današnjice, a bavljenje sportom ne mora da bude dosadno ni uobičajeno, dokaz tome su brojni Instagram profili gdje se susrećemo sa mnoštvom ljudi koji pokazuju koliko je vježbanje važno i za duh i za tijelo.

Ana Davidova - Instagram

Jedna od mnogih žena koja je pronašla sebe u zdravom načinu života je i Ana Davidova, prvakinja Sibira u ritmičkoj gimnastici i osnivačica studija za istezanje u Irkutsku. U svom studiju nudi četiri vrste treninga, a otvorila je i prostor za masažu i opuštanje.

Ana tvrdi kako je istezanje ključno, jer u njemu ograničenja nema, a svako može da izvede te jednostavne, a značajne vježbice. Ne opterećuje zglobove, poboljšava cirkulaciju krvi, sprječava povrede i donosi emocionalno blagostanje, prenosi IrkutskMedia.

Ispunjen, zdrav način života jeste bavljenje aktivnošću koja vam ne samo da pomaže da zategnete tijelo, već vam pomaže i da dovedete vaše misli u red. Da sport može da bude jednostavan dio užurbanog života dokaz je ova upravo ljepotica, piše Žena.blic.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh