Svaštara

JEDNOSTAVAN TRIK DA PREKRIJETE SIJEDE VLASI: POZNATI FRIZER OBJASNIO SVE

Kako starimo, sijede vlasi se sve više pojavljuju i jednostavno postaju neminovne.

Sijeda kosa - Moj.ba

Neke žene vole potpuno prirodan izgled i ne trude se da ih prikrivaju, dok druge vole da im se na kosi ne vidi apsolutno ni jedna sijeda dlaka.

Ako pripadate ovoj drugoj grupi, možda vam može pomoći trik poznatog njujorškog frizera Meta Numana.

On je podijelio koristan trik koji bi mnogim ženama mogao da olakša prikrivanje sijedih dlaka kada pri ruci nemaju sprej za kosu ili kada nemaju dovoljno vremena da bi otišle kod frizera koji će riješiti problem.

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok često se mogu naći zanimljivi savjeti koji za veoma kratko vrijeme postaju viralni ako su kvalitetni, a sudeći po komentarima – ovo je jedan od njih. prneosi “Hayat“.

Kada je Njuman shvatio da je njegova maskara za obrve pretamna za njega, on ju je iskoristio kako bi sakrio svoje sijede vlasi, ali i učinio kosu vizuelno gušćom, pa bi se ovo moglo nazvati i 2 u 1 trikom za kosu.

U samo nekoliko poteza maskarom, sijede više nisu bile vidljive, kosa je izgledala svježije, a lajkovi i komentari su se nizali.

Zapravo, on je rekao u videu kako je ovo stari trik frizera koji uvijek dobro fukncioniše, jer maskara sadrži i boju i gel.

Osim što će prekriti sijede vlasi, ona kosu “drži pod kontrolom”, što je odlično ukoliko biste nosili punđu, visoki rep, zalizanu frizuru.

Da li biste vi isprobali ovaj trik?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh